• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ Βρετανού rookie ο Smith!
Ξεπέρασε τον James Toseland
Νέα 30/10/2013 - 11:22

Έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα με τα φρένα στον αγώνα της Κυριακής στο Motegi, ο Bradley Smith κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση - παρά το ότι ξεκίνησε από την 13η στο grid - και να εξασφαλίσει το ότι είναι πλέον ο Βρετανός rookie με τους περισσότερους βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία!

 

"Είμαι χαρούμενος με την 8η θέση. Ήξερα ότι δεν είχα εύκολο έργο ξεκινώντας από την 13η, αλλά έκανα καλή εκκίνηση και προσπαθούσα να πιέσω στο μέγιστο από την αρχή κι έτσι κατάφερα να ακολουθήσω τον Bradl στους πρώτους γύρους", εξήγησε ο Βρετανός, ο οποίος όπως και ο Lorenzo επέλεξε το μαλακό πίσω ελαστικό κάτι που φάνηκε να αποδίδει στο ξεκίνημα του αγώνα. Προς το τέλος ωστόσο, έμεινε πίσω τόσο από τον Rossi, όσο και από τον ομόσταυλό του, Cal Crutchlow.

 

"Καταφέραμε και βελτιωθήκαμε με γεμάτο το ντεπόζιτο και αυτό με βοήθησε αρκετά στο να έχω καλό ρυθμό", δήλωσε ο Smith, ο οποίος ήταν πολύ σταθερός στον αγώνα, μένοντας συνεχώς στο όριο του 1:47! "Είδα τον Valentino που έκανε το λάθος και ήξερα ότι θα επέστρεφε και προσπάθησα να τον ακολουθήσω όταν με πέρασε. Η διαφορά μου ήταν πιθανότατα η πιο μικρή σε σχέση με τους δορυφορικούς αναβάτες και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαμε λίγο χρόνο στο στεγνό για να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα".

 

Ο Smith χρειαζόταν μόλις εφτά βαθμούς, στους δυο τελευταίους αγώνες, για να γίνει αυτός ο Βρετανός rookie με τους περισσότερους βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία, ξεπερνώντας το σύνολο του James Toseland από το 2008.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Sykes Παγκ. Πρωταθλητής SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Από τον Mortimer στον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα