• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Διαζύγιο Alstare-Ducati
Τέλος μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας
Νέα 29/10/2013 - 15:49

Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Alstare στα SBK σταμάτησε τη συνεργασία της με τη Ducati. Η Alstare - που εδρεύει στο Βέλγιο - επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2013 μετά από διακοπή κι ενώ είχε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη Suzuki, κατακτώντας τον Τίτλο το 2005.

 

Η ομάδα επέστρεψε με την Ducati Panigale 1199 στο Πρωτάθλημα, με τα αποτελέσματα όμως να μην είναι τα αναμενόμενα. "Είμαι πολύ λυπημένος διότι αυτή η πρόκληση ήταν πολύ σημαντική για εμένα...", σχολίασε ο Batta. "Η φετινή ήταν μια απίστευτα δύσκολη χρονιά για εμάς και χωρίς να μπορούμε να ξεκινήσουμε από μια στέρεα βάση για το 2014, προτιμώ να μην πάρω το ρίσκο που ενδεχομένως να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητά μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τη Ducati για την εμπιστοσύνη τους και τους εύχομαι κάθε επιτυχία".

 

Η Ducati θα συνεχίσει να εκπροσωπείται στο Πρωτάθλημα των SBK και σε λίγες ημέρες θα κάνει γνωστά τα πλάνα της για το 2014. Μόλις πριν λίγες ώρες επιβεβαιώθηκαν ως αναβάτες των κόκκινων για τα επόμενα δυο χρόνια, οι Chaz Davies και Davide Giugliano.

 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: "Τρελό" Σ/Κ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα