• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: "Τρελό" Σ/Κ!
"Ο αστράγαλός μου είναι στο 85%"
Νέα 29/10/2013 - 13:52

Ο Stefan Bradl έκανε έναν καλό αγώνα την Κυριακή στην Ιαπωνία και παρά το τραυματισμένο του πόδι, κατάφερε να πάρει μια πάρα πολύ καλή πέμπτη θέση. Ο Γερμανός, θυμίζουμε, απέκτησε κάταγμα στον αστράγαλό του στα ελεύθερα της Μαλαισίας, αλλά μόλις 15 ημέρες μετά πήρε μέρος στον αγώνα και τερμάτισε τρία δευτερόλεπτα πίσω από τη Honda του Bautista.

 

Ο Bradl - ο οποίος έκανε δυο φυσιοθεραπείες την ημέρα για να προλάβει τον αγώνα στην Ιαπωνία - ξεκίνησε από την όγδοη θέση στο grid και εκμεταλλευόμενος το λάθος του Rossi κατάφερε να περάσει στην τέταρτη θέση. Στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον οδηγό του Gresini, αλλά κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον επερχόμενο Valentino Rossi στα τελευταία στάδια του αγώνα.

 

"Ήταν ένα τρελό Σ/Κ για όλους, αλλά στο τέλος κάναμε τον αγώνα στο στεγνό και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμά μου", δήλωσε ο Γερμανός άσος. "Ήμουν πιο προσεκτικός σε σχέση με τους άλλους, αλλά ξεκίνησα καλά από την τρίτη σειρά. Σε κάποιο σημείο του αγώνα με πρόλαβε ο Bautista, αλλά ένιωθα πόνο στον αστράγαλό μου από την κίνηση της μοτοσυκλέτας. Ο αστράγαλός μου είναι κατά 85% έτοιμος και ο αγώνας ήταν δύσκολος για εμένα, έτσι είμαι ευχαριστημένος με την πέμπτη θέση".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Διαζύγιο Alstare-Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Η μοτοσυκλέτα δεν επιτάχυνε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα