• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Καλή θέση...
... σ' ένα χαοτικό Σ/Κ!
Νέα 28/10/2013 - 16:46

Ο Alvaro Bautista κατάφερε να ξεπεράσει τις δυο πτώσεις του στην Ιαπωνία, αλλά και την μέτρια εκκίνησή του στον αγώνα, για να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερή του φετινή θέση σε αγώνα.

 

Οδηγώντας στην πίστα όπου πέρυσι είχε πάρει το δεύτερο βάθρο του, ο Bautista γρήγορα κατάφερε να αφήσει πίσω του το δίδυμο της Tech 3 και την LCR Honda του Stefan Bradl, περνώντας στην τέταρτη θέση την οποία και κράτησε μέχρι τέλους.

 

"Μετά από ένα τόσο περίεργο Σ/Κ όταν και συνέβησαν όλα και μετά τις δυο πτώσεις μου, ο αγώνας ήταν θετικός", σχολίασε. "Ένιωθα άνετος με τη μοτοσυκλέτα αλλά σίγουρα η πτώση μου το πρωί στα ελεύθερα δεν βοήθησε. Παράλληλα και η εκκίνησή μου δεν ήταν η καλύτερη".

 

Όπως και όλοι οι οδηγοί των πρωτότυπων μοτοσυκλετών, ο Bautista διάλεξε τη μεσαία επιλογή ελαστικού για μπροστά, παραδεχόμενος μετά ότι δεν το είχε δοκιμάσει πριν τον αγώνα. "Δεν είχα κάνει ούτε ένα γύρο με το μπροστινό ελαστικό και δεν ήμουν σίγουρος πόσο θα μπορούσα να το πιέσω. Βρήκα όμως το ρυθμό μου, έκανα μερικές προσπεράσεις και πήρα μια καλή τέταρτη θέση κι ενδεχομένως να ήμουν πιο ψηλά αν είχα ξεκινήσει καλύτερα. Πάντως είναι μια καλή θέση σ' ένα χαοτικό Σ/Κ και αυτό είναι που μετράει".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ο κορυφαίος δορυφορικός οδηγός!

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Παγκ. Πρωταθλητής Moto2!

Χορηγοί