• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Πρωταθλητής CRT!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Νέα 21/10/2013 - 15:23

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Aleix Espargaro αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος αναβάτης της υπο-κατηγορίας των CRT! Τον άτυπο τίτλο εξασφάλισε ο Ισπανός χάρη στην 11η θέση του στο χτεσινό αγώνα, παρά το ότι ο ομόσταυλός του - Randy de Puniet - τον κέρδισε για πρώτη φορά φέτος!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Καταλανός. "Αυτός ο τίτλος είναι η επιβράβευση για μια χρονιά με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ήμασταν κοντά στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και με τους λίγους βαθμούς που συνήθως παίρνουμε, σημαίνει ότι κάναμε πολύ καλά τη δουλειά μας για να εξασφαλίσουμε το "πρωτάθλημα" των CRT δυο αγώνες πριν το τέλος!"

 

"Αυτός ο τίτλος είναι μια τεράστια επιβράβευση για εμένα και την ομάδα μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Power Electronics Aspar, μεγάλωνα ως αναβάτης. Είχα τα καλύτερα εξαρτήματα ανάμεσα στις CRT και το πιο ολοκληρωμένο σύνολο. Στον αγώνα όμως, ήταν ο Randy αυτός που έκανε φανταστική δουλειά και τον συγχαίρω γι' αυτό", πρόσθεσε.

 

Τα πλάνα του Espargaro για το μέλλον δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, ειδικά τώρα που η νυν ομάδα του ανακοίνωσε ότι για τα επόμενα δυο χρόνια θα αγωνίζεται με πελατειακή μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Δεν περιγράφεται με λόγια!

« Προηγούμενο άρθρο

Για λίγο εκτός βάθρου ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα