• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Εκτός μάχης ο Redding!
Κάταγμα στο καρπό ο Βρετανός, θα μπει στο χειρουργείο
Νέα 19/10/2013 - 22:47

Απογοητευμένος ο Scott Redding, βλέπει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος να δέχονται ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς ο Βρετανός αναβάτης αναγκάζεται να αποσυρθεί του αυριανού αγώνα, μετά την πτώση του στις κατατακτήριες δοκιμές και το κάταγμα στον αριστερό του καρπό.

 

Ο 20χρονος Βρετανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε στη γρήγορη στροφή 12, λίγα μόλις λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο και διαγνώστηκε με κάταγμα. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα διαρκέσει μόλις 13 γύρους, η σοβαρότητα του τραυματισμού δεν θα επιτρέψει στον Βρετανό να υπερασπιστεί το προβάδισμα των εννέα βαθμών που έχει στη βαθμολογία.

 

"Πίεζε πολύ κι έχασε το πίσω μέρος. Υπό νορμάλ συνθήκες θα συνέχιζε αλλά πιάστηκε από τη μοτοσυκλέτα και κατέληξε με κάταγμα στον καρπό του. Το πλέον σημαντικό για εμάς είναι να αναρρώσει προτού επανέλθει στις πίστες. Ναι, υπάρχει το Πρωτάθλημα για το οποίο παλεύει, αλλά η υγεία του Scott είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Αν αυτό σημαίνει να αφήσουμε το Πρωτάθλημα, ας είναι...", σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Michael Bartholemy.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Νέα μορφή του αυριανού αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez: Ο Laverty στην pole

Χορηγοί