• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto3 ΕΔ3: Τρομερός Vinales!
Φανταστικό χρόνο ο Ισπανός, 5ος ο Salom, 9ος ο Rins
Νέα 19/10/2013 - 04:35

Με εμφατικό τρόπο, ο Maverick Vinales έσπασε κάθε ρεκόρ στη μικρή κατηγορία, όντας ο πρώτος που κατεβαίνει κάτω από το 1:37 στην πίστα του Phillip Island! Ο Ισπανός - ο οποίος κυριάρχησε και χτες - παρουσιάστηκε πάρα πολύ βελτιωμένος και άφησε πίσω του τους Folger και McPhee.

 

Ο Vinales οδήγησε εξαιρετικά τη μοτοσυκλέτα του, κάτι που φαίνεται άλλωστε από το εκπληκτικό 1:36.650 - βοηθούμενος και από το slipstream - που πέτυχε στη νέα άσφαλτο της πίστας του Phillip Island. Ο Folger είναι σταθερά γρήγορος μέχρι στιγμής κι έχει τη δεύτερη θέση, 0.456 από την κορυφή, με την έκπληξη τον McPhee να πλασάρεται τρίτος, άλλα τρία δέκατα πίσω από τον Ισπανό.

 

Ο Miguel Oliveira έφερε τη Mahindra του στην τέταρτη θέση στις ΕΔ3, σημειώνοντας δυο χιλιοστά καλύτερο χρόνο από τον Luis Salom, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να ακολουθεί. Ο Isaac Vinales είναι στην έκτη θέση, μπροστά από τον Jack Miller. Δώδεκα χιλιοστά πιο πίσω ο Alex Marquez, ο οποίος κατάφερε να πάρει το ρεκόρ τελικής του Vinales από χτες, χάρη στα 245.7 χλμ/ώρα που πέτυχε σήμερα.

 

Ο Rins - ο κοντινότερος διεκδικητής του φετινού Τίτλου - είναι στην ένατη θέση, με διαφορά λίγο πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Με τη δυναμική που της δίνει ο πρώτος βαθμός που πήρε στη Μαλαισία - έγραψε ιστορία η Carrasco - κατάφερε να ανέβει ως και την τέταρτη θέση, προτού πέσει στην 13η με το τέλος της διαδικασίας. Τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο στην Αυστραλία πέτυχε ο Θανάσης Σίσσης, με τον νεαρό αναβάτη της Red Bull KTM να παίρνει την 17η θέση, πέφτοντας κάτω από το όριο του 1:39 στην καινούργια επιφάνεια της πίστας.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία ΕΔ3: Οι 5 πρώτοι με διαφορά 0.161!

« Προηγούμενο άρθρο

Nότης Παπαπαύλου: Ο μαχητής του Red Bull MotoGP Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα