• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez Πρωταθλητής από τώρα;
Το paddock λέει όχι...
Νέα 17/10/2013 - 11:41

Την πρώτη του από τις τρεις ευκαιρίες θα έχει ο Marc Marquez να πανηγυρίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στο γύρο του Phillip Island και όχι μόνο να γίνει ο πρώτος rookie που το καταφέρνει από το 1978 και τον Kenny Roberts, αλλά θα γράψει ιστορία όντας ο νεαρότερος σε ηλικία οδηγός που θα έχει σηκώσει τον Τίτλο.

 

Την Κυριακή ο Marquez θα είναι 20 χρονών και 245 ημερών, με τον Freddie Spencer - τον κάτοχο του ρεκόρ τώρα - να ήταν 21 χρονών και 258 ημερών το 1983, ενώ ο Stoner ήταν 21 χρονών και 342 ημερών το 2007.

 

Ο Marquez χρειάζεται να είναι τουλάχιστον 51 βαθμούς μπροστά από τον Jorge Lorenzo και τον Pedrosa για να πανηγυρίσει τον Τίτλο την Κυριακή το απόγευμα (στην Αυστραλία) ένα επίτευγμα που - αν κρίνουμε από τις απαντήσεις των ανθρώπων του paddock - είναι δύσκολο να συμβεί. Το αδελφό site gpone.com, είχε την ευκαιρία και ρώτησε μερικούς αναβάτες και μηχανικούς από το paddock για το αν θα καταφέρει να κερδίσει ο Marquez τον Τίτλο στην Αυστραλία. Ιδού τι απάντησαν:

 

Simone Corsi (οδηγός Moto2): "Όχι, εδώ ο Lorenzo είναι δυνατός και πιστεύω θα είναι το φαβορί για νίκη!"

 

Giovanni Sandi (αρχιμηχανικός Ioda Racing): "Όχι, σ' αυτήν την πίστα ο Lorenzo δεν θα πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση. Είναι αποτελεσματικός εδώ".

 

Vittoriano Guareschi: "Νομίζω έχουν έτοιμα τα t-shirts για να το πανηγυρίσουν!", είπε γελώντας. "Εδώ θα είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι στον Lorenzo. Νομίζω θα πρέπει να περιμένουν για την επόμενη εβδομάδα το πάρτι".

 

Mattia Pasini (αναβάτης Moto2): "Ειλικρινά δεν ξέρω. Ο Marquez θα έχει την ευκαιρία, αλλά ο Jorge θα είναι δύσκολο καρύδι..."

 

Danilo Petrucci: "Όχι, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Motegi. Εδώ ο Lorenzo είναι πολύ δυνατός".

 

Herve Poncharal: "Όχι, θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την Ιαπωνία".

 

Alvaro Bautista: "Όχι, θα ετοιμάσουν το πάρτι στο GP της Ιαπωνίας, μέσα στο σπίτι τους. Θα είναι το τέλειο μέρος για να πανηγυρίσουν".

 

Romano Fenati (οδηγός Moto3): "Δεν ξέρω, δεν θέλω να πω τίποτα για να μην τους φέρω ατυχία"

 

Lucio Cecchinello: "Όχι, ο Jorge θα παλέψει σαν λιοντάρι εδώ. Το έχει κάνει ήδη με σπασμένη την κλείδα του..."

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Redding vs Espargaro vs Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Με νέο ελαστικό στην Αυστραλία

Χορηγοί