• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Redding vs Espargaro vs Rabat!
Οι συναρπαστικές μάχες συνεχίζονται!
Νέα 17/10/2013 - 11:50

Με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού Πρωταθλήματος της Moto2, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Scott Redding, έχει να ανησυχεί όχι για έναν αλλά για δυο Ισπανούς που τον ακολουθούν! Αναφερόμαστε φυσικά στο δίδυμο της Tuenti HP 40 που έκαναν το 1-2 στη Μαλαισία και πλησίασαν ακόμα πιο απειλητικοί τον Βρετανό αντίπαλό τους.

 

Ο Redding πλέον είναι μπροστά μόλις εννέα βαθμούς από τον Pol Espargaro, ενώ μετά τη μεγαλειώδη του εμφάνιση στη Sepang, ο Tito Rabat μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους 28 βαθμούς! Σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, κανείς δεν μπορεί να πει ότι τη ζημιά στους πρώτους δεν μπορούν να κάνουν αναβάτες όπως ο πολύ καλός Tom Luthi, o Johann Zarco - το όνομα του οποίου ακούγεται για τη νέα ομάδα Caterham - ή ο σταθερός στους βαθμούς Dominique Aegerter.

 

Πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα και στον Anthony West, ο οποίος θα θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία (βάθρο) μπροστά στους συμπατριώτες του. Ο Alex Marinelarena θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Dani Rivas στη Blusens Avintia, ενώ ο Γιαπωνέζος Kohta Nozane θα πάρει τη θέση του Di Meglio στην JiR Moto2. Πέρυσι, στην πίστα του Phillip Island, ο Marc Marquez είχε εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη μεσαία κατηγορία!

 

Επόμενο άρθρο »

Αποφάσεις της Επιτροπής Αγώνων

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez Πρωταθλητής από τώρα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα