• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Fores στη θέση του Checa
Επιστρέφουν οι Camier και Baz
Νέα 15/10/2013 - 11:46

O Javier "Xavi" Fores θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, στο φινάλε της σεζόν στη Jerez, ως αντικαταστάτης του Carlos Checa στην Alstare Ducati. Ο έμπειρος Ισπανός αναβάτης θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα, έχοντας στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Superstock 1000, πάνω σε Ducati (περισσότερα εδώ).

 

Ο Fores, ο οποίος είναι γνωστός στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (στις κατηγορίες Supersport και Superstock 1000), έχει έξι εκκινήσεις στα SBK το 2011 με την ομάδα της BMW Italia, στη θέση του James Toseland. Παράλληλα, ο Ισπανός έχει κάνει και μερικούς αγώνες στη Moto2.

 

Ο Xavi Fores δεν θα είναι το μοναδικό καινούργιο πρόσωπο στο grid του αγώνα της Jerez, καθώς το παρόν θα δώσει και ο δυο φορές Πρωταθλητής στην κατηγορία Superstock 1000, Sylvain Barrier. Ο τελευταίος θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την BMW στα SBK, ενώ επιστρέφει και ο βετεράνος Broc Parkes πάνω σε Yamaha. Τέλος, μετά από τους τραυματισμούς τους, επιστρέφουν στη δράση και οι Leon Camier - Loris Baz.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ελληνικό διαδικτυακό μουσείο μοτοσυκλέτας!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Έβλεπα τους Cal και Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα