• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Έβλεπα τους Cal και Bautista
"Δεν ένιωθα ότι έκανα μοναχικό αγώνα"
Νέα 15/10/2013 - 10:58

Μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις στην παρθενική του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, έκανε στη Sepang ο Bradley Smith. Ο μικρός της Monster Yamaha Tech 3 τερμάτισε στην έβδομη θέση, έχοντας μπροστά του τον Cal Crutchlow και όντας αρκετά μπροστά από την εργοστασιακή Ducati του Andrea Dovizioso.

 

"Δεν ένιωθα ότι έκανα μοναχικό αγώνα, διότι σε κάποια σημεία μπορούσα να δω τον Cal και τον Bautista μπροστά μου. Αυτό μου έδινε το κίνητρο να πιέζω και να παραμένω συγκεντρωμένος", σχολίασε ο Βρετανός. "Παρά το ότι η διαφορά ήταν στα οχτώ δευτερόλεπτα, η δομή της πίστας μου επέτρεπε να τους βλέπω. Στην αρχή του αγώνα έχασα λιγότερο από άλλες φορές. Βελτιωθήκαμε σ' αυτόν τον τομέα, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο, διότι δεν κατάφερα να μείνω κοντά στον Cal όταν με πέρασε, αν και οι χρόνοι μας ήταν κοντά".

 

Ήδη από την Aragon, ο Bradley Smith έχει καταφέρει να αλλάξει το στυλ του και να βελτιώσει τη σταθερότητά του με τα φθαρμένα ελαστικά. Τώρα, αυτό που θέλει είναι να βελτιώσει το ρυθμό του στα πρώτα στάδια του αγώνα, όταν το ντεπόζιτο είναι γεμάτο. Αν και οι περισσότεροι από τους οδηγούς δυσκολεύονται να φρενάρουν με γεμάτο το ρεζερβουάρ, ο Smith εκεί που προβληματίζεται είναι στις εξόδους των στροφών, στην επιτάχυνση, προσπαθώντας να μεταφέρει το βάρος στο πίσω μέρος.

 

"Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά με το γεμάτο ντεπόζιτο. Σημειώσαμε μικρή πρόοδο αυτό το Σ/Κ κι έχουμε και μερικές άλλες ιδέες", σχολίασε ο Smith. "Δεν έχω θέμα στο να τη σταματάω, αλλά στο να μεταφέρω το βάρος στον πίσω τροχό και να επιταχύνω στις εξόδους".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Fores στη θέση του Checa

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Προϋποθέσεις Τίτλου!

Χορηγοί