• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ1
Κορυφαίος ο Vinales, 12ος ο Σίσσης
Νέα 11/10/2013 - 07:18

Μια μικρή έκπληξη περίμενε όσους παρακολουθούσαν τα πρώτα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος, καθώς για πρώτη φορά βλέπαμε τις Honda και Mahindra να προηγούνται των πανίσχυρων ΚΤΜ!

 

Πάντως, μέχρι να πέσει η καρώ σημαία η τάξη είχε αποκατασταθεί και ο Maverick Vinales έγραψε τον καλύτερο χρόνο (2:14.961) αφήνοντας πίσω του τις Honda των Masbou και Miller για ένα δέκατο περίπου. Οι Alex Rins και Efren Vazquez ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, ολοκλήρωσε στην έκτη θέση, την ώρα που ο Alex Marquez - ο μικρός αδερφός του Marc - είχε μια πτώση. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά προκάλεσε ζημιές στη μοτοσυκλέτα του και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στην πίστα. Πολύ καλή η παρουσία του Θανάση Σίσση, ο οποίος χρειάζεται τις καλές εμφανίσεις για να εξασφαλίσει τη θέση του στην Red Bull KTM Ajo. Ο νεαρός ολοκλήρωσε στην 12η θέση, 1.2δ από την κορυφή. Ο Khairuddin, ο οποίος εγχειρίστηκε και βρίσκεται στην πατρίδα του για τον σημαντικό αγώνα, δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, μένοντας στην 20η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: Ισπανική υπόθεση

Χορηγοί