• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μάχη μέχρι τέλους!
Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε
Νέα 10/10/2013 - 11:15

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, επανέλαβε την αποφασιστικότητά του να παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του να υπερασπιστεί τον περσινό του Τίτλο. Η επόμενη περίοδος, με τρεις συνεχόμενους αγώνες σε Μαλαισία, Αυστραλία και Ιαπωνία, είναι πολύ κρίσιμη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Ισπανός άσος της Yamaha.

 

"Μετά την Aragon, όπου παλέψαμε πολύ σκληρά, τώρα είμαστε σε μια ιδιαίτερη πίστα", πρόσθεσε. Sepang είναι μια πίστα που όλοι τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Φαντάζομαι ότι όλοι θα είναι δυνατοί εδώ, μιας και έχουμε κάνει αρκετά τεστ. Πρόκειται για μια μεγάλη και τεχνική πίστα, με δυο μεγάλες ευθείες αλλά και μερικές ωραίες στροφές. Το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχουν πάντα σύννεφα και δεν ξέρεις πότε θα βρέξει!"

 

"Έχω καλές αναμνήσεις από εκεί, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στον αγώνα και να προσπαθήσω να μειώσω τη διαφορά από τον Marquez. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα δούμε τι θα γίνει!" ολοκλήρωσε.

 

Αισιόδοξος ενόψει των τριών αγώνων, είναι ο Wilco Zeelenberg: "Είμαστε πιο δυνατοί απ' ότι στην αρχή της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος για τη Sepang, μια πίστα που αρέσει στον Jorge, αλλά και το Phillip Island και το Motegi που ακολουθούν, είναι καλές για εμάς".

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η Sepang ταιριάζει στην Yamaha

Χορηγοί