• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny-Cours: Superpole
Όγδοη pole για τον ασταμάτητο Sykes
Νέα 05/10/2013 - 22:15

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Tom Sykes, εξασφάλισε την όγδοή του φετινή pole position, μετά από έναν καταπληκτικό τελευταίο γύρο που έκανε σε δύσκολες συνθήκες πίστας. Όλο το Σ/Κ ο καιρός είναι πολύ ασταθής πάνω από τη γαλλική πίστα, ενώ και λίγα λεπτά πριν την Superpole άρχισε και πάλι να βρέχει! Η διαδικασία ξεκίνησε στο βρεγμένο αλλά προς το τέλος είχαν βελτιωθεί οι συνθήκες, με την πίστα όμως να είναι αρκετά γλιστερή.

 

Στα τελευταία λεπτά της SP2 έπεσαν μερικές ψιχάλες, αλλά ο Sykes ήταν τρομερά αποφασισμένος και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:38.592 παρά και την κίνηση που συνάντησε! Ο Sykes ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον δεύτερο - Guintoli - παρά το γεγονός ότι ήταν δυο δευτερόλεπτα πιο κάτω από το δικό του ρεκόρ στην πίστα.

 

Το απόγευμα της Superpole ήταν ανάμεικτο για τους διεκδικητές του Τίτλου, με τους Sykes και Guintoli να ξεκινούν από την πρώτη σειρά, τον Laverty να ολοκληρώνει στην τέταρτη θέση, ενώ ο Marco Melandri θα ξεκινήσει έβδομος και παραλίγο να χάσει το τελικό στάδιο μιας και πήγε να χάσει τον έλεγχο στη SP1.

 

Ο Davide Giugliano βρίσκεται στην πρώτη σειρά, με τον Ιταλό να συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις από τη Laguna Seca και πιθανότατα να αποτελέσει πρόβλημα για τους διεκδικητές. Πολύ καλή απόδοση και για τους Fabrizio και Badovini, που έφεραν τις μοτοσυκλέτες τους στην 5η και 6η θέση. Πίσω από τον Melandri, ο Chaz Davies θα ξεκινήσει όγδοος, δίπλα στον ομόσταυλό του, ενώ ο Philippe κατάφερε - βάσει της γνώσης της πίστας - να φτάσει στην SP2, αν και παραλίγο να καταστρέψει τον ταχύτατο γύρο του Sykes.

 

Σφοδρή πτώση για τον Michele Pirro, ο οποίος έχασε για λίγο τη δέκατη θέση μετά το συμβάν στην Imola και δεν κατάφερε να περάσει στη SP2. Παρά ταύτα, χάρη στην προηγούμενη προσπάθειά του κατάφερε να υπερκεράσει τους Toni Elias και Jules Cluzel, με τους Salom, Lanzi και Haslam να συμπληρώνουν την 4η σειρά.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν θα με τιμωρήσουν

« Προηγούμενο άρθρο

Ιταλία EKO Racing Club: ποιοι πάνε;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα