• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny-Cours: ΚΑΤ1
Το πλεονέκτημα ο Guintoli, μπροστά από Sykes, Davies
Νέα 04/10/2013 - 22:15

Ο διεκδικητής του φετινού Τίτλου, Sylvain Guintoli πήρε μια αρκετά καλή ψυχολογική ώθηση, λίγες ώρες πριν τους σημαντικούς δυο αγώνες του προτελευταίου γύρου στο Magny-Cours, ολοκληρώνοντας εύκολα στην πρώτη θέση στο τέλος των ΚΑΤ1. Ο Γάλλος, θα αγωνιστεί μέσα στην πατρίδα του αυτό το Σ/Κ, όντας στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τον Guintoli να ελπίζει ότι το πλεονέκτημα που του δίνει η πίστα της πατρίδας του, να τον βοηθήσει να γεφυρώσει τη διαφορά των 24 βαθμών από την κορυφή.

 

Ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:39, ο Guintoli ήταν τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος από τον μεγάλο του αντίπαλο, Tom Sykes, με τον Chaz Davies να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα των αναβατών, πάνω στη BMW του. Πολύ καλή η παρουσία των αναβατών της FIXI Crescent Suzuki, με τον Jules Cluzel να παίρνει την τέταρτη θέση και τον αντικαταστάτη του Camier - Vincent Philippe - να ολοκληρώνει έβδομος. Ανάμεσά τους οι Eugene Laverty και Davide Giugliano.

 

Ο Marco Melandri ήταν ο χειρότερος από τους διεκδικητές του φετινού Τίτλου, με τον Ιταλό να πρέπει σύντομα να συνέλθει αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για το φετινό Τίτλο ζωντανές. Ο Ιταλός ολοκλήρωσε στην 8η θέση, με τον Fabrizio - κυρίαρχος στις ΕΔ1 - να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην ένατη. Πολύ καλή η παρουσία του Michele Pirro στις πρώτες κατατακτήριες, με τον δοκιμαστή της Ducati να παίρνει τη 10η θέση (αντικαθιστά τον Checa), μπροστά από τον αντικαταστάτη της Kawasaki για τον Baz, David Salom. Μέσα στη δεκαπεντάδα που οδηγεί στη Superpole και ο Lorenzo Lanzi,, που επιστρέφει στο Πρωτάθλημα πάνω στη σχετικά παλιά πλέον Ducati 1098R και τα πήγε πολύ καλά.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν θα με τιμωρήσουν

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ducati Diavel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα