• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Θ' αγωνιστεί στη Sepang ο Khairuddin!
Μετά την επιτυχημένη εγχείριση που έκανε στη Βαρκελώνη
Νέα 02/10/2013 - 11:27

Ο Zulfahmi Khairuddin - ο οποίος διεγνώσθη με κάταγμα στο δεξιό του καρπό μετά την σύγκρουση που είχε με τον EfrenVazquez την Κυριακή - παρέμεινε στην Ισπανία μετά το τέλος του αγώνα και εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελωνης για να υποβληθεί σε επέμβαση από τον Dr. Xavier Mir.

 

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο Dr. Mir τόνισε ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του θα έμενε εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες, ωστόσο η αποφασιστικότητα και η θέληση του αναβάτη της Red Bull KTM Ajo να αγωνιστεί στο GP της πατρίδας του, είναι τεράστια και όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Dr. Mir: "... είδα την αποφασιστικότητά του και είμαι βέβαιος ότι θα είναι έτοιμος και θα τα πάει καλά στο GP της Μαλαισίας!"

 

Ο Khairuddin ήταν εξαιρετικός πέρυσι μέσα στην πατρίδα του, χάνοντας τη νίκη για μόλις 28 χιλιοστά του δευτερολέπτου! "Δεν είναι και από τις πιο εύκολες ημέρες μου και φοβόμουν τα χειρότερα!", παραδέχτηκε. "Πρέπει όμως να ευχαριστήσω τους γιατρούς για την πολύ καλή δουλειά τους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο αεροπλάνο για τη Μαλαισία και να ξεκινήσω αποθεραπεία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους οπαδούς μου! Είναι ο αγώνας που περίμενα όλη τη χρονιά!"

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Vazquez στη Caretta-RTG Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να τιμωρηθεί ο Marquez..!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα