• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Η στιγμή της σύγκρουσης
Θα επιβληθεί ποινή στον Marquez;
Νέα 30/09/2013 - 21:08

Όλα δείχνουν ότι η Επιτροπή Αγώνων δεν θα βιαστεί να βγάλει το πόρισμά της σχετικά με την - γνωστή πια - επαφή των Marquez - Pedrosa (με υπαιτιότητα του πρώτου) και τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει στον επόμενο γύρο της σεζόν, στη Μαλαισία, στις αρχές Οκτώβρη.

 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιβληθεί ποινή δυο βαθμών στον 20χρονο rookie της σεζόν - όχι φυσικά από το βαθμολογικό πίνακα, εκεί οι βαθμοί του θα παραμείνουν ανέγγιχτοι - σύμφωνα με το νέο σύστημα ποινών του Πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι ο Marquez έχει ήδη δυο βαθμούς ποινής, μετά το περιστατικό στο ζέσταμα στο Silverstone, όταν είχε ισχυριστεί ότι δεν είδε τις κίτρινες σημαίες κι έπεσε στο ίδιο σημείο που είχε πτώση ο Crutchlow, πράγμα που σημαίνει ότι αν φτάσει τους τέσσερεις, τότε θα αναγκαστεί να ξεκινήσει από το τέλος του grid στον αγώνα της Μαλαισίας!

 

Κάτι τέτοιο ομολογουμένως θα άλλαζε τα πράγματα στο Πρωτάθλημα, παρά τους 39 βαθμούς διαφοράς που απολαμβάνει ο μικρός και θα ανανέωνε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στη Βαλένθια. Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή - αποτελούμενη από τους Michael Webb (Διευθυντής, εκπρόσωπος των ομάδων), Franco Hooks (επικεφαλής ασφαλείας της FIM), Loris Capirossi (αντιπρόσωπος των αναβατών) και Javier Alonso (αντιπρόσωπος της Dorna) - έχει καλέσει σε ακρόαση τους δυο Ισπανούς στη Sepang, για να ακούσει τη δική τους εκδοχή.

 

Μέχρι να βγει η απόφαση, μπορείτε να ψηφίσετε στη νέα μας δημοσκόπηση στο κάτω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας μας και να δείτε τις φωτογραφίες από τη στιγμή της σύγκρουσης!

 

Επόμενο άρθρο »

Ημερολόγιο 2014: Έξω η Laguna Seca!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα