• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Laguna: Στην pole ο Guintoli!
Sykes και Laverty συμπληρώνουν την 1η σειρά!
Νέα 29/09/2013 - 08:38

Ο Sylvain Guintoli, ένας από τους διεκδικητές του φετινού Τίτλου στα SBK, κατάφερε να αρπάξει την pole position στη Laguna Seca - όπου διεξάγεται ο 12ος γύρος Πρωταθλήματος αυτό το Σ/Κ - αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον έτερο διεκδικητή, Tom Sykes.

 

Ο Γάλλος, ο οποίος έχει μόνο μια νίκη μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα, είχε δηλώσει ότι θα ακολουθήσει μια πιο επιθετική τακτική, στην προσπάθειά του να πάρει τον Τίτλο και αυτές ακριβώς τις διαθέσεις του έκανε ξεκάθαρες στη χτεσινή Superpole στην αμερικάνικη πίστα. Μέχρι το τέλος σχεδόν, όλα έδειχναν ότι ο Sykes θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε την όγδοη φετινή του pole, αλλά ο Βρετανός διάλεξε να πάει στην pit lane προτού τελειώσει η διαδικασία, απ' όπου και είδε τον ταχύτατο γύρο του Guintoli που του στέρησε την πρώτη θέση, για μόλις 15 χιλιοστά!

 

Οι τρεις που προηγούνται στη βαθμολογία θα βρεθούν και στις τρεις πρώτες θέσεις του αγώνα, με τον Laverty να παίρνει την 3η θέση, αν και είχε μια πτώση στην στροφή 3. Παρά ταύτα, ο χρόνος του ήταν αρκετός για να στερήσει την πρώτη σειρά από έναν - και πάλι - φοβερό Niccolo Canepa, ο οποίος μάλιστα έδειχνε ικανός και για την pole, πέφτοντας στο τέλος στην πολύ καλή τέταρτη θέση μπροστά από την BMW του Davies και τον Davide Giugliano που ακολούθησε.

 

Απογοητευτικός ο Melandri, πολλοί περίμεναν να διεκδικήσει την pole position, εν τούτοις ο Ιταλός έμεινε έβδομος και θα μοιραστεί την τρίτη σειρά με τους Cluzel και Badovini. Η διαδικασία ήταν συναρπαστική με τους πρώτους εφτά οδηγούς να τους χωρίζουν μόλις εφτά δέκατα! Απογοητευτικοί από την άλλη ήταν οι δυο αναβάτες της Pata Honda, με τον Leon Haslam να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και θα ξεκινήσει στη 12η θέση, μια θέση μπροστά από τον Fabrizio. Παρομοίως και ο Toni Elias, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από την Aprilia του και θα ξεκινήσει χαμηλά στη σχάρα εκκίνησης, στην 15η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Ζέσταμα: Απειλεί ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Εκκίνηση-αστραπή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα