• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bridgestone: Το νέο πίσω πήρε το πράσινο φως!
Μετά τα θετικά σχόλια των αναβατών στο πρόσφατο τεστ
Νέα 20/09/2013 - 12:17

Ο Shinji Aoki - Διευθυντής Εξέλιξης της Bridgestone - θέλει να φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο σκληρό που η εταιρεία είχε - με επιτυχία - δώσει στους αναβάτες του MotoGP να δοκιμάσουν στο πρόσφατο τεστ του Misano.

 

Η νέα γόμα της Bridgestone έτυχε θετικών σχολίων από τους εργοστασιακούς αναβάτες, με την ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών να διαθέτει το νέο ελαστικό σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η πρόσφυση στις στροφές, εκεί όπου κυρίως δυσκολεύτηκε το Σ/Κ του αγώνα ο Dani Pedrosa.

 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες την ημέρα του αγώνα, σε συνδυασμό με τα χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης της ασφάλτου, οδήγησε τους περισσότερους αναβάτες στο να επιλέξουν τα μαλακά ελαστικά και μόνο εφτά από αυτούς βγήκαν στην πίστα με το σκληρό μπροστινό.

 

"Το πειραματικό πίσω σλικ που φέραμε, ήταν ένα νέων προδιαγραφών ελαστικό με στόχο να βελτιώσουμε την πρόσφυση στις στροφές", σχολίασε ο Aoki. "Για να το πετύχουμε αυτό, πειραματιστήκαμε με μια νέα δομή στο πλάγιο μέρος του ελαστικού. Η πληροφόρηση που λάβαμε για το νέο αυτό ελαστικό ήταν πολύ θετική και τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα που πήραμε από το τεστ. Στη συνέχεια θα γίνει συνεννόηση με την Dorna, την Παγκόσμια Ομοσπονδία και τις ομάδες, ώστε να αποφασίσουμε το που και πότε θα έχουμε τη νέα σλικ επιλογή".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Schwantz για τους Marquez και Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki Test: Σύνοψη

Χορηγοί