• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ο Canepa στη θέση του Checa!
Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ισπανού
Νέα 19/09/2013 - 17:51

Η ομάδα της Ducati Alstare επέλεξε πολύ γρήγορα τον αντικαταστάτη του Carlos Checa για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον νεαρό Niccolo Canepa να είναι τελικά αυτός που θα βρεθεί πάνω στην 1199 Panigale R του Ισπανού πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Ο Canepa αγωνίζεται στην κατηγορία Superstock 1000 Cup του Πρωταθλήματος και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο γκαράζ της Ducati στα SBK, μετά την επιτυχημένη έκτακτη συμμετοχή που έκανε στο Donington Park.

 

Εν τω μεταξύ ο Checa υπεβλήθη σε εγχείριση, με τους γιατρούς να τον ενημερώνουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις μήνες αποθεραπείας.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία", σχολίασε ο Canepa. "Το να οδηγήσω την Panigale στη Laguna είναι κάτι το εκπληκτικό! Νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου, σε μια πίστα που ταιριάζει στη Ducati και τυγχάνει να είναι μια από τις αγαπημένες μου. Θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας για εμένα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό, έχοντας στην άκρη του μυαλού μου και το τι θα γίνει του χρόνου. Τέλος, να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Carlos".

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki Test: Σύνοψη

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες υποψηφιότητες για τη Moto2 και Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα