• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξοργισμένος ο Crutchlow!
"Δυσκολεύομαι κυριολεκτικά παντού!"
Νέα 13/09/2013 - 23:34

Ο Cal Crutchlow έδειξε από τα πρώτα λεπτά της σημερινής ημέρας ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι "δυσκολεύεται παντού" ολοκληρώνοντας στη δέκατη θέση, πολύ μακριά απ' ότι μας έχει συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα.

 

Το δεξί του χέρι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο, ωστόσο τα πραγματικά προβλήματα για τον Crutchlow εστιάζονται στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του. "Σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα και δεν είμαι χαρούμενος ούτε με το ρυθμό μου, ούτε με τη θέση μου", δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Βρετανός. "Το χέρι μου δεν είναι τελείως έτοιμο, ωστόσο το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι δεν νιώθω καθόλου άνετα στη μοτοσυκλέτα... πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το σημερινό ήταν κακό και απογοητευτικό!"

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε - και αυτός - στη χαμηλή πρόσφυση της πίστας τονίζοντας ότι "...παραλίγο να πέσω και ειλικρινά δεν ήμουν διατεθειμένος να συμβεί αυτό κι έτσι οδήγησα και τερμάτισα δέκατος. Χρειάζομαι πέντε καλούς γύρους για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω ούτε έναν! Για κάποιο λόγο είμαστε σε καθοδική πορεία. Αυτό το Σ/Κ ήθελα να έρθω και να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα μου χωρίς κάποια αλλαγή, αλλά αν το έκανα αυτό - δεν υπονοώ κάτι για τους μηχανικούς μου, έτσι είναι το βασικό set-up της Yamaha - δεν θα άντεχα ούτε δέκα γύρους!"

 

"Δυσκολεύομαι παντού, αλλά δεν θα τα παρατήσω και θα δουλέψω σκληρά με τους μηχανικούς μου για να βρούμε λύσεις". Πολύ κουβέντα έγινε για το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, το οποίο όμως ο Cal δεν είχε στη διάθεσή του. "Βλέπουμε στα δεδομένα ότι μπορούν και αλλάζουν ταχύτητα όντας πιο πλάγια από εμάς, ενώ και η επιτάχυνσή τους είναι καλύτερη από τη δική μας. Δεν το ζητάω όμως το seamless. Αν βάλουμε το παλιό κιβώτιο στην Μ1 του Lorenzo, θα είναι πιο γρήγορος αύριο το πρωί. Στον αγώνα μπορεί να φανεί χρήσιμο, στις μάχες για τον καλύτερο γύρο όμως δεν είμαι σίγουρος".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο Miller στην Red Bull KTM

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν με αποσπά πια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα