• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΑΜΕ ΜΟΤΟGP ME CLUB KAI SKYLINES
Τα ταξίδια στις πίστες και τους Αγώνες από τώρα γίνονται από το MotoGrandPrix club σε συνεργασία με το SKYLINES και το περιοδικό motoGP world.
MotoGP Club 25/04/2009 - 06:52
Τα μέλη του MotoGrandPrix club ως γνωστόν έχουν 5% έκπτωση στις τιμές των ταξιδιών που πραγματοποιούν με το ταξιδιωτικό γραφείο SKYLINES.

Τώρα έρχεται μια ακόμη πιο σημαντική παροχή για τα μέλη, αλλά και για όλους όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ΜotoGP από κοντά.

Τα ταξίδια στις πίστες και τους Αγώνες από τώρα γίνονται από το MotoGrandPrix club σε συνεργασία με το SKYLINES και το περιοδικό motoGP world.

Συγκεκριμένα τα ταξίδια σε ορισμένους επιλεγμένους Αγώνες, όπως το Ιταλικό Grand Prix στο Mugello, το Grand Prix της Καταλωνίας στην Βαρκελώνη, το Τσέχικο Grand Prix στο Brno, το Grand Prix του Σαν Μαρίνο στο Misano, το Πορτογαλικό Grand Prix στο Estoril και το Grand Prix της Βαλένθια, θα γίνουν με την οργάνωση του MotoGrandPrix club και του SKYLINES, με οδηγούς που θα δίνουν κάθε δυνατή βοήθεια στη διαδρομή και στην πίστα, επιλεγμένους συνεργάτες του περιοδικού motoGP world, για όσους θελήσουν να πάνε οδικώς με τη μοτοσυκλέτα τους.

Έτσι τα μέλη ή οι φίλοι τους που θέλουν να ταξιδέψουν σε κάποιον από αυτούς τους Αγώνες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε στο www.gomotogp.gr είτε στο 210.6777779 κ. Κυριάκο Μαραγκό, είτε στο 210.6125126 κ. Αργύρη Μανωλάτο.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση στο motograndprix.gr και βέβαια στα επόμενα τεύχη του περιοδικού, που τώρα όχι μόνο σε βάζει μέσα στα πράγματα, αλλά σε μεταφέρει μέσα στην δράση.

Επόμενο άρθρο »

Πάμε motoGP Ιταλία – Mugello με MotoGrandPrix Club και Skylines

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA