• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2: Θρίαμβος Redding, απογοήτευση Espargaro
Στο +38 ο Redding στη βαθμολογία!
Νέα 01/09/2013 - 14:39

Το Σάββατο, ήταν ο Takaaki Nakagami αυτός που πήρε την pole position - δεύτερη συνεχόμενη για τον Ιάπωνα σε διάστημα μιας εβδομάδας - ωστόσο επικεφαλής στο ξεκίνημα του αγώνα τέθηκε ο εξαιρετικός Scott Redding, επευφημούμενος από τους συμπατριώτες του στις κερκίδες.

 

Ο Βρετανός εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή κόντρα για τις δυο άλλες θέσεις του βάθρου και πήρε τη νίκη μέσα στην πατρίδα του, την πρώτη μετά το 2008 (125cc). Η μάχη που ομόρφυνε τον αγώνα ήταν αυτή ανάμεσα στους Nakagami και Luthi οι οποίοι άλλαξαν πολλές φορές θέση, ακόμα και στον τελευταίο γύρο, προτού ο Ιάπωνας καταφέρει να επικρατήσει για λίγο πάνω από ένα δέκατο του αντιπάλου του, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και αφήνοντας τον Ελβετό στο τρίτο.

 

Πολύ κοντά και οι Tito Rabat - Dominique Aegerter, με τον Mika Kallio - νικητή στο Brno - να ολοκληρώνει στην έκτη θέση. Ο αγώνας ήταν απογοητευτικός για τον Pol Espargaro, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε πέσει στο ζέσταμα. Από τα πρώτα λεπτά ο Ισπανός διεκδικητής έχασε έδαφος, πέφτοντας ακόμα και στην 11η θέση! Στη συνέχεια πίεσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ανέβει στην όγδοη - πίσω από τον Johann Zarco - αλλά έχασε άλλους 17 βαθμούς στη μάχη του για τον Τίτλο με τον Redding.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα και τη βαθμολογία, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

UK MotoGP: Τιτανομαχία!

« Προηγούμενο άρθρο

Το βίντεο της πτώσης των Cruthclow-Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα