• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno & Motegi από αύριο με κίνηση
Rossi, Lorenzo, Stoner, κ.α. σε δοκιμές
Νέα 05/08/2013 - 22:40

Ο Valentino Rossi αφήνει την Ιbiza για λίγο, όπως και ο Jorge Lorenzo της δικές του διακοπές, για να βρεθούν στο Brno, όπου αύριο και την Τετάρτη θα δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους. Μαζί τους θα είναι και ο Randy de Puniet, ο οποίος θα δοκιμάσει εκ νέου την πρωτότυπη Suzuki, μετά τα τεστ που έκανε σε Καταλονία και Aragon τον Ιούνιο. Επίσης ο Nobuatsu Aoki θα βοηθήσει στην εξέλιξη τον Γάλλο, ενόψει της επιστροφής της εταιρίας στο Πρωτάθλημα το 2015. 

 

Ο Lorenzo θα έχει την ευκαιρία, παράλληλα με τη μοτοσυκλέτα του, να δει και σε τι κατάσταση είναι η σπασμένη του κλείδα, ενώ ο Rossi θα συνεχίσει να δοκιμάζει ρυθμίσεις μέχρι να βρει το ιδανικό στήσιμο για την Μ1 του. Στο εν λόγω τεστ θα δούμε επιτέλους και στην Ευρώπη το νέο seamless κιβώτιο της Yamaha, η εξέλιξη του οποίου έγινε στην Ιαπωνία. Μάλιστα την ίδια στιγμή που οι κορυφαίοι θα βρίσκονται στο Brno, η ομάδα εργασίας της Yamaha θα βρίσκεται στο Motegi με τους οδηγούς δοκιμών Katsuyuki Nakasuga και Wataru Yoshikawa, για περαιτέρω εξέλιξη της Μ1.

 

Ο Davide Brivio, Team Manager της Suzuki δήλωσε αναφορικά με το τεστ:

"Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από τα προηγούμενα τεστ σε Motegi, Βαρκελώνη και Aragon. Η εξέλιξη δεν έχει σταματήσει και αυτή την εβδομάδα θα δοκιμάσουμε διάφορα set-up, ενώ θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας πάνω στα ηλεκτρονικά, στο πλαίσιο και στο μοτέρ, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση". Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Suzuki ακόμα δεν έχει δοκιμάσει την ηλεκτρονική της Magneti Marelli - που θα είναι υποχρεωτική από του χρόνου - αλλά έχει ακόμα αυτή της Mitsubishi.

 

Στις δοκιμές στο Motegi θα δώσει το παρόν και ο Casey Stoner, ο οποίος θα βοηθήσει στην εξέλιξη τόσο της πρωτότυπης Honda του 2014, αλλά και της αντίστοιχης των ιδιωτών, την οποία θα πουλά ο γιαπωνέζος κατασκευαστής από του χρόνου.

Ξεκινά λοιπόν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον διήμερο αύριο!

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner στο Motegi για 6 γύρους

« Προηγούμενο άρθρο

SBK UK Race 1: O Rea 1ος με σλικ στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα