• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK UK Race 1: O Rea 1ος με σλικ στο βρεγμένο
Ωραίος Αγώνας με πολλές εναλλαγές!
Νέα 04/08/2013 - 17:20

Ο Jonathan Rea (Pata Honda World Superbike) κέρδισε τον 1ο Αγώνα για το “FIM Superbike Championship” στο Silverstone, ένα χρόνο μετά τη νίκη του στο Donington Park!. 

Ο Rea ξέφυγε από τους υπόλοιπους στον 7ο γύρο, όταν η βροχή άρχισε να γίνεται εντονότερη στην πίστα. Το ξεκίνημα του Αγώνα έγινε με μικρή καθυστέρηση, αφού οι ενδιάμεσες συνθήκες της πίστας ανάγκασαν τους οργανωτές να δώσουν έναν ακόμη γύρο αναγνώρισης, για να αποφασίσουν τελικά όλοι οι οδηγοί να ξεκινήσουν με σλικ.

Μετά τη μέση του Αγώνα κάποιοι άλλαξαν σε βρόχινα, αλλά οι περισσότεροι των πρώτων θέσεων έμειναν με τα σλικ, απλά μειώνοντας το ρυθμό.

 

Ο Eugene Laverty (Aprilia Racing Team) κατάφερε – παρά το ότι έμεινε πίσω στην αρχή και τα μέσα τους Αγωνα, να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος και να πάρει στον τελευταίο γύρο τη 2η θέση από τον πολύ καλό Leon Camier fπου έδωσε στην ομάδα FIXI Crescent Suzuki Team το πρώτο της φετινό βάθρο, την ημέρα των 27ων γενεθλίων του.

Ο Sylvain Guintoli (Aprilia Racing Team), πάλεψε για μια θέση στο βάθρο, αλλά και η τελική 4η τον κατατάσσει στους κερδισμένους, αφού ακόμη μια φορά μεγάλωσε τη διαφορά του στο Πρωτάθλημα από τον κύριο αντίπαλό του που είναι ο Tom Sykes (Kawasaki Racing Team), που δεν τα κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό του όταν η βροχή έγινε εντονότερη και από την πρώτη θέση τερμάτισε στην 11η, πίσω και από τις δύο μοτοσυκλέτες της BMW Motorrad GoldBet που με τους Marco Melandri και Chaz Davies, που τερμάτισαν στις θέσεις 9 & 10.

Ο Guintoli κατάφερε να κρατήσει πίσω του τους Loris Baz (Kawasaki Racing Team) και Jules Cluzel (FIXI Crescent Suzuki), που μέχρι λίγο πριν το τέλος έδιναν μάχη για το βάθρο.

 

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσμτα αναλυτικά! 

Επόμενο άρθρο »

SBK UK Race 2: O νεαρός Baz πήρε τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Silverstone: O Laverty στην pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα