• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Μόσχα: ΚΑΤ1
Ο Sykes μπροστά από τον Giugliano!
Νέα 19/07/2013 - 18:17

Ο Tom Sykes επέστρεψε στην κορυφή της κατάταξης, στις πρώτες κατατακτήριες του όγδοου γύρου Πρωταθλήματος των SBK, που διεξάγεται στη Μόσχα.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki, ο οποίος έγραψε ιστορία πέρυσι επικρατώντας στον πρώτο αγώνα που έγινε στην καινούργια πίστα της Μόσχας, έγραψε ένα εξαιρετικό 1:35.567δ και στέρησε από τον επίσης εκπληκτικό, Davide Giugliano τη χαρά του να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης. Η μεταξύ τους μάχη ήταν ενδιαφέρουσα, με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν ο Sykes κατάφερε να αφήσει για 48 χιλιοστά πίσω του τον Ιταλό.

 

Και η δεύτερη σημερινή διαδικασία ήταν αμφίρροπη, με έντεκα αναβάτες να έχουν διαφορά κάτω από οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου, με τον δορυφορικό της Aprilia - Giugliano - να αφήνει και πάλι πίσω του τους εργοστασιακούς αναβάτες. Ο Eugene Laverty ήταν πέμπτος, ενώ ο τραυματίας Sylvain Guintoli - ο οποίος το απόγευμα δεν κατάφερε να κάνει περισσότερους από έντεκα γύρους - ολοκλήρωσε μόλις 14ος.

 

Τρίτος, με διαφορά λίγο πάνω από τρία δέκατα, ήταν ο Marco Melandri, με τον αναγεννημένο Carlos Checa να είναι και πάλι τέταρτος - μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή (0.354δ) - και μόλις 30 χιλιοστά πίσω από τον αναβάτη της BMW! Ο Leon Camier μπήκε στη δεκάδα, παίρνοντας την έκτη θέση, χάνοντας για ελάχιστα την ευκαιρία να σπάσει το 1.35. Βελτιωμένος ο Jonathan Rea, σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση το απόγευμα, ακολουθούμενος από τους Michel Fabrizio και Loris Baz. Τη δεκάδα έκλεισε ο Chaz Davies, μόλις 0.737δ πίσω από την κορυφή.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

USA, ΕΔ1: Ο Crutchlow νικά τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Μόσχα: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα