• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Μόσχα: ΕΔ1
Ξεκίνησε καλά ο Melandri, 3ος ο Sykes, χαμηλά οι Aprilia
Νέα 19/07/2013 - 16:08

Την περασμένη χρονιά στη Μόσχα, ο Marco Melandri είχε πάρει τη νίκη στο δεύτερο αγώνα, με τον Ιταλό άσο της BMW να ξεκινά δυνατά και φέτος στη Ρωσία, φιγουράροντας στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμών σήμερα το πρωί.

 

Ο Melandri κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με χρόνο στο 1:38.101δ που του επέτρεψε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Davide Giugliano. Ο τελευταίος ήταν απογοητευμένος, μιας και προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, έχοντας εντυπωσιακό ρυθμό, αλλά χάνοντας την πρώτη θέση για μόλις 71 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο νικητής στους δυο αγώνες της Imola, Tom Sykes, ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση με διαφορά λίγο πάνω από τρία δέκατα από την κορυφή, σε μια σφιχτή διαδικασία που είχε εννέα αναβάτες με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο. Ο έτερος διεκδικητής του φετινού Τίτλου, Sylvain Guintoli, θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη Ρωσία εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο (περισσότερα εδώ) κάτι που φάνηκε ήδη από την αρχή! Ο Γάλλος - αν και κατάφερε να κάνει 19 γύρους - ήταν μόλις 13ος στην κατάταξη.

 

Η σημερινή έκπληξη, ακούει στο όνομα Carlos Checa, ο οποίος κατάφερε να φέρει την Ducati του στην τέταρτη θέση το πρωί! Είναι προφανές ότι μετά το τεστ στο Misano - αλλά και με δεδομένο ότι έχει αποθεραπευτεί πλέον από τον τραυματισμό του στον ώμο - ο Ισπανός δείχνει αναζωογονημένος, καθώς είναι η πρώτη φορά (μετά το Phillip Island) που βρίσκεται τόσο ψηλά στην κατάταξη. Ο Loris Baz ήταν πέμπτος, ακολουθούμενος από τη δορυφορική Aprilia του Michel Fabrizio, ο οποίος και αυτός κατάφερε να ξεπεράσει τους δυο εργοστασιακούς αναβάτες της Ιταλίδας.

 

Έβδομος ο Chaz Davies, με τους Laverty, Cluzel και Rea να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Ο τελευταίος, μαζί με τον ομόσταυλό του, Leon Haslam, θα δώσουν κανονικά το παρόν την επόμενη εβδομάδα για τον 8ωρο αγώνα της Suzuka.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jarvis για το νέο seamless κιβώτιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα