• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Imola 2ος Αγώνας: Την ανατροπή ο Sykes!
Με τη δεύτερη νίκη του πέρασε μπροστά στη βαθμολογία!
Νέα 30/06/2013 - 18:13

Ο δεύτερος αγώνας, για τον έβδομο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, διεξήχθη σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (57ο C η άσφαλτος) κάτι που δεν άφηνε πολλά περιθώρια για πρόσφυση στους αναβάτες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον εκπληκτικό Sykes να πάρει μια δεύτερη νίκη, κυριαρχώντας από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους Rea και Guintoli να ανεβαίνουν στο βάθρο μαζί του, παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς μετά τις εγκαταλείψεις τους στον πρώτο αγώνα.

 

Με την πέμπτη του φετινή νίκη, τη δεύτερη διπλή μετά το Donington Park, ο Tom Sykes έκανε την ανατροπή εκθρονίζοντας τον Guintoli από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και αφήνοντάς τον δεύτερο με έξι βαθμούς διαφορά. Γλυκόπικρο Σ/Κ για τον Giugliano, ο οποίος μετά τη δεύτερή του θέση στον πρώτο αγώνα της Imola, ξεκίνησε καλά τον δεύτερο και κυνηγούσε τον πρωτοπόρο Βρετανό, όταν - στον τρίτο γύρο - έχασε το μπροστινό της Aprilia του κι έπεσε, ενώ την ίδια μοίρα είχε (δυο γύρους αργότερα) και ο Laverty, τρίτος στον πρώτο αγώνα.

 

Ο Melandri πάνω στην BMW του πέρασε τέταρτος τη γραμμή τερματισμού, χαρίζοντάς μας τη μόνη συναρπαστική στιγμή του αγώνα. Στον προτελευταίο γύρο ο ομόσταυλός του, Chaz Davies, εξαπέλυσε στον Ιταλό την επίθεσή του και τον πέρασε, αλλά στον τελευταίο γύρο ο Marco απάντησε και πήρε πάλι την τέταρτη θέση. Οι δυο τους πήγαιναν μαζί στην τελευταία στροφή αλλά ένα λάθος του Davies τον άφησε στην πέμπτη θέση.

 

Πολύ πιο πίσω, στην έκτη θέση, βρέθηκε ο Loris Baz, ο οποίος έδωσε μάχη για τη θέση με τον Leon Camier, ενώ ο Fabrizio ολοκλήρωνε όγδοος. Ωραία μάχη δόθηκε και για την ένατη θέση, ανάμεσα σε τρεις οδηγούς, με τον Haslam να επικρατεί και να αφήνει πίσω του τον Badovini και τον Cluzel. Στην 15η θέση και πάλι ο Haga, η συγκομιδή του οποίου στο γύρο αυτόν, ήταν δυο βαθμοί.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο και πατώντας εδώ, διαβάστε το ρεπορτάζ από τον πρώτο αγώνα!

 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Παγκόσμιος θαυμασμός!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Ανώτερος ο Sykes, πήρε τη νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα