• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ωραία μάχη μέχρι τέλους
Τρίτο βάθρο σε εφτά αγώνες για τον Βρετανό!
Νέα 29/06/2013 - 22:44

Το τρίτο του βάθρο, στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες, πέτυχε ο Cal Carutchlow, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου στο Assen, αφού πέρασε στο τέλος τον Dani Pedrosa.

 

Ο Cal - ο οποίος την Παρασκευή είχε πάρει την pole position - έδωσε ωραία μάχη με τον Marquez για τη δεύτερη θέση, ωστόσο στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον νεοφερμένο αναβάτη, ενδεχομένως ακούμπησε λίγο το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του, με τον Crutchlow να χάνει τη γραμμή του και να ολοκληρώνει στην τρίτη θέση. Για μια ακόμη φορά φέτος, το γεμάτο ντεπόζιτο στα πρώτα στάδια του αγώνα προβλημάτισε τον Βρετανό της Tech 3, ο οποίος τόνισε ότι σε διαφορετική περίπτωση είχε το ρυθμό να κοντράρει και τον ίδιο τον Rossi για τη νίκη!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο βάθρο, μετά την απογοήτευση στην Βαρκελώνη", δήλωσε ο Crutchlow που έχει πλέον πέντε βάθρα στη μεγάλη κατηγορία. "Ήταν ωραία μάχη μέχρι το τέλος και για μια ακόμη φορά έδειξα την ταχύτητά μου και ήμουν κοντά στο να τερματίσω δεύτερος, ισοφαρίζοντας το καλύτερό μου αποτέλεσμα στην κατηγορία. Προφανώς όμως, μιας και ξεκίνησα από την pole, ήθελα τη νίκη και αν δεν δυσκολευόμουν με το γεμάτο ντεπόζιτο στους πρώτους πέντε γύρους, θεωρώ ότι μπορούσα να παλέψω μπροστά με τον Valentino".

 

"Δεν μπορώ να στρίψω τη μοτοσυκλέτα με γεμάτο ρεζερβουάρ και μετά με πέρασε ο Jorge, ο οποίος οδηγούσε απίστευτα δεδομένης της κατάστασής του. Μου πήρε λίγο να τον περάσω και μετά κυνήγησα τους Dani και Marc, αλλά ήταν λίγο αργά πια". Όσον αφορά στο περιστατικό στον τελευταίο γύρο: "Ήμουν κοντά με τον Marc και νομίζω ότι ακουμπήσαμε, αν δεν άνοιγε το γκάζι κι έκανε κάτι άλλο μπορεί να καταλήγαμε στο έδαφος".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: Ανώτερος ο Sykes, πήρε τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοήτευση για τις Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα