• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Redding στους 4 τροχούς!
Με μια BMW M3 GT4 των 420 ίππων!
Νέα 19/06/2013 - 13:09

Ο Scott Redding, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Moto2, θα αφήσει για λίγο τη μοτοσυκλέτα του και θα οδηγήσει για πρώτη φορά σε πίστα μια BMW M3 GT4. Μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία για τον Βρετανό, ο οποίος συνήθως οδηγεί ένα βανάκι 100 ίππων όταν βρίσκεται στο σπίτι του και τώρα θα βρεθεί πίσω από μια M3 GT4 των 420 ίππων... μια διαφορά αρκετά σημαντική!

 

Ο Redding θα οδηγήσει στο Spa Francorchamps του Βελγίου, όπου και θα παραμείνει επί δυο ημέρες για να εξοικειωθεί τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με την πίστα των 20 στροφών, εκεί όπου διεξάγεται το βέλγικο GP της F1 και ο διάσημος 24ωρος αγώνας αντοχής. "Για να είμαι ειλικρινής νιώθω κάπως άβολα με το όλο θέμα", παραδέχτηκε ο Βρετανός. "Το αυτοκίνητο ζυγίζει σχεδόν τίποτα και αποδίδει 420 ίππους, έτσι είναι κάπως διαφορετικό σε σχέση με το Caddy van που οδηγώ... και δεν είναι μόνο η BMW, είναι και η ίδια η πίστα με τη φήμη που τη συνοδεύει!"

 

"Έχω επισκεφτεί την πίστα στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν έχω οδηγήσει εκεί. Στα εφτά χιλιόμετρα, είναι πιο μεγάλη από κάθε άλλη που έχουμε αγωνιστεί, έτσι το να τη μάθω θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Θα χρειαστώ χρόνο καθώς οι γραμμές θα είναι εντελώς διαφορετικές και το ίδιο το αυτοκίνητο είναι περίπου δέκα φορές πιο πλατύ από τη μοτοσυκλέτα μου. Φαντάζομαι ότι όλα θα φαίνονται τρομακτικά πίσω από το τιμόνι μιας BMW M3 GT4 στα 200χαω... γνωρίζω τον Martin Scheiff - ο εκπαιδευτής μου στον αγώνα - και ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο τρομακτικό. Πάντως, ανυπομονώ να βγω στην πίστα και να δοκιμάσω την GT4!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl για τη νέα Honda του 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Τα σχέδια του Rossi όταν αποσυρθεί

Χορηγοί