• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα σχέδια του Rossi όταν αποσυρθεί
Σε συνεργασία με την Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας
Νέα 19/06/2013 - 12:11

Λίγο πολύ οι περισσότεροι θα γνωρίζετε για το ράντσο του Valentino Rossi στο οποίο έχει χωμάτινη πίστα και ανά καιρούς προσκαλεί νέους κι ελπιδοφόρους Ιταλούς αναβάτες για να οδηγήσουν εκεί μαζί του. Προφανώς η χρόνια αυτή του ενασχόληση με τους νεαρούς αναβάτες, του γέννησε την επιθυμία να βοηθήσει τα νεαρά ταλέντα των δυο τροχών και να συμβάλλει στην αύξηση των Ιταλών νέων που θέλουν να αγωνιστούν σε κάποιο Πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με πηγές από τη γείτονα χώρα, ο Rossi κάνει ήδη τα σχέδιά του και θέλει - όταν αποσυρθεί σε μερικά χρόνια - να βοηθήσει τα νεαρά ταλέντα της χώρας του να συμμετάσχουν σε χαμηλότερες κατηγορίες, με τη συμπαράσταση της VR46, της εμπορικής εταιρείας του Ιταλού 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Το όλο project στόχο θα έχει να προετοιμάσει του νεαρούς φιλόδοξους αναβάτες και σε κάποιους από αυτούς να δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες των αγώνων GP!

 

Το ράντσο του Vale θα είναι η βάση του όλου εγχειρήματος και οι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν από τον ίδιο τον θρυλικό οδηγό και το υπόλοιπο προσωπικό. Όλα δείχνουν μάλιστα, ότι η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και ο Rossi τα έχουν βρει σε όλα, με μόνο κάποιες λεπτομέρειες να μένουν προς διαλεύκανση.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Redding στους 4 τροχούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Test: Ημέρα 1η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα