• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Να μείνουμε στην κορυφή!
Με τη δύναμη της εργοστασιακής RSV4
Νέα 06/06/2013 - 10:41

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, Sylvain Guintoli, δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στο Portimao, όπου και θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει το προβάδισμά του χάρη στη δύναμη της εργοστασιακής του Aprilia RSV4!

 

Παρά τα δυο του βάθρα στον προηγούμενο γύρο της Αγγλίας, ο Guintoli είδε τη διαφορά του από τον δεύτερο, Tom Sykes, να μειώνεται στους τέσσερεις βαθμούς, μετά τη διπλή επιτυχία του αναβάτη της Kawasaki στο Donington Park. Παρά ταύτα, ο Γάλλος είχε δηλώσει ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά του στην Αγγλία, σε μια πίστα που δεν ταιριάζει στην Aprilia.

 

Αντιθέτως ο Sylvain Guintoli είναι αισιόδοξος λίγο πριν το γύρο του Portimao, εκεί όπου πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει την πρώτη του νίκη-ες μετά τον εναρκτήριο γύρο στο Phillip Island. "Το Portimao είναι όμορφη πίστα και μια από τις αγαπημένες μου", σχολίασε ο Γάλλος και πρόσθεσε: "Μετά την επιστροφή μου στο βάθρο στο Donington, ανυπομονώ να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τη δύναμη της RSV4 σε μια πιο πλατιά και πιο μεγάλη πίστα".

 

 

Επόμενο άρθρο »

H Ducati με το 3!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει στο Portimao ο Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα