• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στο Portimao ο Melandri
Εκεί όπου πέρυσι εξαλείφθηκαν οι ελπίδες του για Τίτλο
Νέα 06/06/2013 - 10:04

O Marco Melandri επιστρέφει στην πίστα του Portimao, εκεί όπου γκρεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες του για τον περσινό Τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, με στόχο να αφήσει στο παρελθόν τις κακές στιγμές στην Πορτογαλία.

 

Ο Ιταλός αναβάτης της BMW, θριαμβευτής στο Portimao στην πρώτη του επίσκεψη εκεί το 2011, είχε μια πτώση στην αρχή του πρώτου αγώνα εκεί πέρυσι, κάτι που τον έθεσε εκτός και από το δεύτερο, βάζοντας τέλος και μαθηματικά στις πιθανότητες που είχε να πιέσει για τον περσινό Τίτλο.

 

Ο Melandri, στις δηλώσεις του αυτήν την εβδομάδα, περιέγραψε το Portimao ως μια τεχνική πίστα όπου είναι υψίστης σημασίας μια καλή θέση στην Superpole, καθώς - όπως υπογράμμισε - οι προσπεράσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες στην πορτογαλική πίστα.

 

"Το Portimao είναι μια αρκετά τεχνική πίστα, παρόμοια με αυτές του Assen και του Donington. Υπάρχουν μερικές πάρα πολύ αργές, αλλά και κάποιες πολύ γρήγορες στροφές. Σε γενικές γραμμές το Portimao έχει μοναδική δομή και ως εκ τούτου δεν είναι εύκολο να βρεις ένα καλό set-up. Επιπρόσθετα, η πίστα είναι κάπως ανώμαλη με πολλές αναπηδήσεις κι έτσι πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Καθώς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προσπεράσεις, θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε μια καλή θέση στις κατατακτήριες", δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης.

 

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Να μείνουμε στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Ο Marquez μπορεί τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα