• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Vale έκανε ένα λάθος
Έπρεπε να τα είχε πάει καλύτερα στις κατατακτήριες
Νέα 04/06/2013 - 13:34

Ως συνήθως μετά από κάθε GP, ο Carlo Pernat παίρνει θέση και σχολιάζει τα τεκταινόμενα, με το πρόσφατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να προσφέρεται για πλούσιο σχολιασμό. Ο μάνατζερ από την Τζένοα μίλησε στο "αδελφό" site για τον Lorenzo, τον Pedrosa, τον Marquez αλλά και για τους εργοστασιακούς της Ducati...

 

"Ο Jorge Lorenzo είναι ο πιο ολοκληρωμένος αναβάτης... το μυστικό του ακούει στο όνομα Ramon Forcada (σ.σ. ο αρχιμηχανικός του) ο οποίος διαβάζει το βράδυ και είναι πάντα έτοιμος. Αυτός είναι ένας επιτυχημένος και νικηφόρος συνδυασμός", εξηγεί ο Pernat. Marquez τα πήγε καλά. Ό, τι κι αν έγινε, φέτος δεν ήταν εύκολο να πάρει τον Παγκόσμιο Τίτλο. Ήταν τυχερός, όπως είναι οι Πρωταθλητές. Με 300χαω ακούμπησε στο τείχος και θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα, όμως αυτά τα γεγονότα είναι καλό που συμβαίνουν. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα κάνει τέτοια και θα κερδίσει το Πρωτάθλημα. Το μέλλον του ανήκει".

 

"Καλά τα πήγε και ο Pedrosa, με δεδομένο ότι δεν είχε στήσει καλά τη μοτοσυκλέτα. Για την ώρα ο Lorenzo είναι πιο ολοκληρωμένος. Όσο για τον Valentino; Δεν μπορεί να κριθεί, αλλά έχει κάνει ένα λάθος: έπρεπε να τα είχε πάει καλύτερα στις κατατακτήριες. Όταν ξεκινάς από την τρίτη σειρά υπάρχει πάντα το ρίσκο, διότι αυτοί που ξεκινούν δίπλα σου δεν είναι πρώτοι. Και μπροστά σπάνια κάτι θα συμβεί. Όσο για την Ducati είναι πίσω. Περιμέναμε περισσότερα στον εντός έδρας αγώνα. Η θέση είναι καλή, αλλά τα 20 δευτερόλεπτα από την κορυφή είναι πολλά. Ακόμα και ο Pirro που έκανε καλό αγώνα, έμεινε 40 δευτερόλεπτα πίσω! Αν η πειραματική μοτοσυκλέτα έχει τόση διαφορά, το κενό είναι πολύ μεγάλο και υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει".

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Κανείς δεν ευθύνεται

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA