• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Κανείς δεν ευθύνεται
Ήταν ένα απλό αγωνιστικό συμβάν
Νέα 04/06/2013 - 11:40

Ο Alvaro Bautista δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Mugello, με τον Ισπανό αναβάτη να χτυπά τον Valentino Rossi και να τον θέτει εκτός αγώνα πολύ νωρίς. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην τρίτη στροφή, όταν ο Bautista - όπως δηλώνει - δεν είδε την κίνηση του Ιταλού 9 φορές Πρωταθλητή από την εξωτερική, ενώ ο Rossi τόνισε ότι ο αναβάτης του Gresini προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση του.

 

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα έστειλε τον Bautista στο έδαφος και τον Rossi εκτός πίστας και πάνω στο προστατευτικό τοίχος, χωρίς ευτυχώς κανείς από τους δυο αναβάτες να πάθει κάτι. "Δυστυχώς στην τρίτη στροφή είχα μια επαφή με τον Valentino και πέσαμε και οι δυο, σ' έναν αγώνα σημαντικό και για τους δυο μας", σχολίασε ο Bautista. Valentino κι εγώ παρακολουθήσαμε το περιστατικό στη Διεύθυνση Αγώνων και δηλώσαμε ότι ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν που μας αφήνει με μια πικρή γεύση στα χείλη, κανείς όμως δεν ευθύνεται".

 

"Ήμουν στην εσωτερική και είναι πολύ δύσκολο να δεις κάποιον στην εξωτερική από εκεί. Είχε μια ελαφρώς διαφορετική γραμμή και γι' αυτό χτυπήσαμε όταν αλλάξαμε κατεύθυνση. Δεν τον είδα. Ένιωσα τη μοτοσυκλέτα του να με χτυπάει. Κρίμα, γιατί ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Αυτά συμβαίνουν αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ο Vale έκανε ένα λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η πτώση Rossi-Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα