• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Χρειάζομαι χρόνο να αναρρώσω
Κράτησε ψηλά τη σημαία της Ducati ο Canepa
Νέα 28/05/2013 - 10:55

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Carlos Checa, ο οποίος φέτος αγωνίζεται πάνω στη σέλα της 1199R Panigale, αναγκάστηκε να αποσυρθεί του δεύτερου αγώνα στο Donington Park, υποφέροντας από έντονους πόνους στον τραυματισμένο του ώμο, κάτι που τον κράτησε στην δωδέκατη θέση στον πρώτο αγώνα στην αγγλική πίστα.

 

"Βλέποντας το πώς πήγε ο πρώτος αγώνας και με τον πόνο στον ώμο μου που συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στο δεύτερο", τόνισε ο Ισπανός αναβάτης. "Πίστευα πάντως ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο ανάρρωσης. Υποφέρω στις αλλαγές κατεύθυνσης και όταν μπαίνω στις αριστερές στροφές, όπου είναι σημαντικό να έχεις και τα δυο σου χέρια στο 100%. Φυσικά ένας τέτοιος τραυματισμός δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, αλλά στα 300χαω πραγματικά πονάει. Πλέον έχουμε δυο εβδομάδες για να συνεχίσουμε τη θεραπεία και να ετοιμαστούμε για το Portimao, όπου ελπίζω να είμαι πιο δυνατός".

 

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Niccolo Canepa στο GP της Αγγλίας, όπου κι έκανε έκτακτη συμμετοχή πάνω σε μια τρίτη Ducati Panigale 1199R. Εκεί, ο Ιταλός πρωτοπόρος της κατηγορίας Superstock 1000, κατάφερε να προκριθεί στην SP3 και να πάρει την ένατη θέση στο grid! Στον πρώτο αγώνα εξαιτίας ενός λάθους του κατετάγη στην 13η θέση, αλλά στο δεύτερο ήταν δυνατός πάνω στην ιταλίδα του και κατάφερε να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην αρκετά καλή 8η θέση, ένα αποτέλεσμα καλύτερο από αυτό που έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο επίσημος εργοστασιακός αναβάτης της Ducati Alstare, Ayrton Badovini.

 

"Δεδομένου ότι αυτοί ήταν οι πρώτοι μου αγώνες, θα έλεγα ότι το Σ/Κ εξελίχτηκε θετικά για εμάς", σχολίασε ο Ιταλός άσος. "Δουλέψαμε σκληρά και αν είχαμε περισσότερο χρόνο την Παρασκευή στην πίστα (σ.σ. έβρεχε πολύ ειδικά στα πρώτα ελεύθερα) θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Δεν είμαστε μακριά από τους υπόλοιπους και με λίγο περισσότερο χρόνο στο να στήσουμε τη μοτοσυκλέτα ώστε να ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ, θα ήμασταν καλύτεροι. Λυπάμαι για το λάθος που έκανα στον πρώτο αγώνα, αλλά αυτά συμβαίνουν στους αγώνες!"

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Η ώρα της Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα προσφορά του Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα