• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανάμεικτα συναισθήματα για Melandri
Δεύτερος στον 1ο αγώνα, αλλά πέμπτος στον επόμενο
Νέα 27/05/2013 - 12:59

Ο Marco Melandri βρίσκεται 46 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, παρά το ότι κατάφερε να πάρει το πέμπτο του φετινό βάθρο στο Donington Park.

 

Ο Ιταλός της BMW - ο οποίος για δυο συνεχόμενα χρόνια, το 2011 και 2012 κατάφερνε να πάρει μια νίκη στην αγγλική πίστα - είχε μέτρια απόδοση στα ελεύθερα και χρονομετρημένα, ωστόσο στον πρώτο αγώνα κατάφερε να βρει καλό ρυθμό και να περάσει δεύτερος την καρό σημαία. Στον δεύτερο αγώνα έκανε άσχημη εκκίνηση, αλλά σύντομα βρέθηκε και πάλι να αγωνίζεται για μια θέση στο βάθρο, όμως έχασε τα φρένα στη μονομαχία του με τον Eugene Laverty κι ανοίχτηκε στον τελευταίο γύρο, χάνοντας μια θέση και από τον Giugliano, ο οποίος παραμόνευε λίγο πιο πίσω. Εν τέλει τερμάτισε στην 5η θέση, ένα αποτέλεσμα που τον άφησε κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο.

 

"Είναι ένα Σ/Κ με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο πρώτος αγώνας ήταν καλός, αλλά όχι εύκολος", σχολίασε ο Ιταλός άσος. "Έκανα καλή αρχή και στη συνέχεια άρχιζα να πιέζω και κέρδιζα θέσεις. Ήταν δύσκολο να περάσω τους Johnny και Sylvain και μου πήρε χρόνο. Μετά, μόλις πέρασα δεύτερος, ο Tom ήταν πολύ μακριά και δεν είχα το χρόνο να τον προλάβω, αλλά ήμουν χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Στον δεύτερο αγώνα δεν έκανα καλή αρχή αλλά σταδιακά πλησίαζα στην κορυφή. Όταν όμως βρέθηκα πίσω από τον Laverty, είχα κάποια προβλήματα στην οδήγηση. Στον τελευταίο γύρο προσπάθησα να τον περάσω στη σικέιν, αλλά μπαίνοντας στη στροφή δεν φρέναρα καταλλήλως και ανοίχτηκα για να αποφύγω την πτώση. Ήταν κρίμα, καθώς περίμενα να πάρω περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε ένα τεστ και θα δοκιμάσουμε μερικές λύσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα προσφορά του Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Ανίκητος ο Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα