• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Ανίκητος ο Sykes!
"Ήταν αδύνατο να τον κερδίσει κανείς!"
Νέα 27/05/2013 - 12:09

Ο Sylvain Guintoli, ο Γάλλος αναβάτης της εργοστασιακής Aprilia, παραδέχτηκε με το πέρας των δυο χτεσινών αγώνων στο Donington Park της Αγγλίας, ότι ο συναθλητής του Tom Sykes ήταν απλά μια κλάση ανώτερος από τους υπόλοιπους αναβάτες του grid!

 

Ωστόσο, παρά τη διπλή επιτυχία του Βρετανού χτες, ο Guintoli παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη διαφορά του όμως από τον δεύτερο Sykes, να έχει μειωθεί στους μόλις τέσσερεις βαθμούς, κάτι που δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Γάλλο στις δηλώσεις του. Άλλωστε το Donington είναι μια πίστα η οποία δεν ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά της Aprilia και παρά ταύτα, ο Guintoli ήταν σε θέση να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του στην 3η θέση στον πρώτο αγώνα και στη δεύτερη, στον επόμενο.

 

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εξέλιξη του δεύτερου αγώνα και όχι μόνο εξαιτίας του αποτελέσματος", ξεκίνησε να λέει ο Γάλλος και πρόσθεσε: "Πίεσα πολύ και τα έδωσα όλα στον αγώνα, ωστόσο ο Sykes ήταν αδύνατο να νικηθεί σήμερα! Στον πρώτο αγώνα από την άλλη, έκανα αρκετά λάθη και αυτά μου κόστισαν τη δεύτερη θέση. Δεδομένων των χρόνων που έκανα, χωρίς αυτά τα λάθη θα είχα μειώσει τη διαφορά. Όπως και να έχει, η τρίτη και η δεύτερη θέση είναι πολύ καλά αποτελέσματα, σε μια πίστα όπου η RSV4 δεν μπορεί να ξεδιπλώσει όλα της τα πλεονεκτήματα. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το Portimao, σε μια πίστα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της Aprilia μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ανάμεικτα συναισθήματα για Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Honda RC: Θετικό το τεστ στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα