• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Έτοιμος να επιστρέψω!
Δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος
Νέα 21/05/2013 - 12:59

Ο Carlos Checa, ο αναβάτης της Alstare Ducati, ήδη νιώθει πολύ πιο δυνατός κι έτοιμος να συμμετάσχει αυτό το Σ/Κ στον 5ο γύρο Πρωταθλήματος στο Donington Park, στην Αγγλία, μετά την αποχώρησή του στην Monza.

 

Ο Ισπανός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK, δεν πήρε μέρος στους δυο προηγούμενους αγώνες στην Monza, εξαιτίας ενός οιδήματος στον αριστερό του ώμο. Ωστόσο, στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ο αναβάτης της Ducati σημείωσε πρόοδο και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στη δράση σε μια πίστα στην οποία είχε ανακηρυχθεί νικητής το 2011!

 

"Μετά την αναγκαστική μου αποχώρηση από τους αγώνες στην Monza, ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα μου στο Donington!", τόνισε ο Checa και πρόσθεσε: "Δούλεψα πολύ σκληρά για να επανέλθω σε καλή φυσική κατάσταση και ακολούθησα επακριβώς τη θεραπεία που μου συνέστησαν οι ειδικοί. Νιώθω πολύ πιο δυνατός και είμαι αισιόδοξος για τους επερχόμενους αγώνες".

 

Να θυμίσουμε ότι ο Checa δεν κατάφερε να πάρει μέρος ούτε στο ιδιωτικό τεστ στο Mugello, την περασμένη εβδομάδα, όπου οι Badovini και Niccolo Canepa (θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Donington) είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες ρυθμίσεις του traction control της Panigale 1199R.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Έκτακτη συμμετοχή Canepa!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με τη ζελατίνα για τον Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα