• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με τη ζελατίνα για τον Bradl
"Δεν έβλεπα κι άνοιγα τη ζελατίνα πολλές φορές!"
Νέα 21/05/2013 - 11:23

Την τρίτη του πτώση σημείωσε στον Κυριακάτικο αγώνα ο Stefan Bradl, ο οποίος όμως αντιμετώπιζε προβλήματα ορατότητας με τη θαμπή ζελατίνα του κράνους του. Σε μια δύσκολη - λόγω των καιρικών συνθηκών - πίστα, ο αναβάτης της LCR Honda έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στην έξοδο της σικείν Dunlop.

 

"Έκανα αρκετά καλή εκκίνηση και θεωρώ ότι ο ρυθμός μας δεν ήταν τόσο άσχημος, διότι ήμασταν μαζί με το γκρουπ των πρώτων", άρχισε να εξηγεί ο Γερμανός άσος. "Στη συνέχεια όμως δεν μπορούσα να δω καθαρά και αναγκαζόμουν να ανοίγω τη ζελατίνα αρκετές φορές. Έτσι μου ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω την τέλεια γραμμή κι έπεσα επειδή ακούμπησα στην άσπρη γραμμή. Μετά στάθηκα και τυχερός γιατί κατάφερα να πιέσω και να γράψω ικανοποιητικούς χρόνους. Είχαμε καλή ταχύτητα, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Όπως και να 'χει είμαστε γρήγοροι τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο κι έτσι ανυπομονώ για το Mugello, μια από τις αγαπημένες μου πίστες!"

 

Μετά τους τέσσερεις πρώτους αγώνες σε Κατάρ, Τέξας, Ισπανία και Γαλλία, o Stefan Bradl βρίσκεται στην 11η θέση με 17 βαθμούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Checa: Έτοιμος να επιστρέψω!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Paddock girls!

Χορηγοί