• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίτη νίκη για Laverty!
Ήταν μια σπουδαία ημέρα!
Νέα 13/05/2013 - 15:16

Ο Laverty επέστρεψε στην πίστα όπου πέτυχε μια ιστορική διπλή νίκη πριν δυο χρόνια με την Yamaha, θέλοντας να επαναλάβει το ίδιο επίτευγμα και αυτή τη φορά, πάνω στην Aprilia του. Στον πρώτο αγώνα μπλέχτηκε σε μια δυνατή μάχη με τρεις αντιπάλους, για να καταλήξει στον τελευταίο γύρο να κοντραριστεί με τον Melandri, ο οποίος και πήρε τη νίκη. Στη συνέχεια έμεινε πίσω και από τον Sykes, καταλήγοντας στην τρίτη θέση. Παρά ταύτα, στο δεύτερο αγώνα ο Laverty διατήρησε τη μαχητικότητά του και κατάφερε να επικρατήσει αυτός στη μάχη του με τον Melandri και να φτάσει στην 3η φετινή του νίκη.

 

"Ήταν μια σπουδαία ημέρα για μένα. Μετά το βάθρο στον πρώτο αγώνα, ήταν ωραία που κατάφερα να πάρω τη νίκη στο δεύτερο. Ειδικά μετά την απογοήτευση που δεν κατάφερα να διαχειριστώ σωστά την κατάσταση στον πρώτο αγώνα και να πάρω την πρώτη θέση". Με τη νίκη του πάντως αυτή, ο Laverty είναι 13 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του, αν και - όπως τονίζει - τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν δεν είχε εγκαταλείψει και στους δυο αγώνες στην Aragon. Όπως και να 'χει, δηλώνει χαρούμενος που η Aprilia έχει αποδειχτεί ανταγωνιστική σε κάθε πίστα που έχει βρεθεί μέχρι τώρα.

 

"Δείξαμε ότι είμαστε γρήγοροι και σταθεροί σε δυο πολύ διαφορετικές πίστες, στο Assen και στην Monza", συνέχισε ο οδηγός της Aprilia. RSV4 μου τα πήγε εξαιρετικά Σ' αυτή την πίστα, η ταχύτητα και η ισορροπία της μοτοσυκλέτας είναι ουσιώδη ζητήματα. Στη βαθμολογία η θέση μας είναι πολύ καλή, δεδομένου του τι έγινε στην Aragon. Τα έχουμε όμως αφήσει πίσω μας αυτά και στόχος μου είναι να τα πάω καλά και στον επόμενο γύρο στο Donington".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Αυτό το Σ/Κ στην Γαλλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα