• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Monza: ΕΔ2
Έπεσαν οι χρόνοι, πρώτος ο Laverty!
Νέα 11/05/2013 - 15:54

Επιτέλους, για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ, η πίστα της Monza ήταν εντελώς στεγνή, κάτι που επέτρεψε στους αναβάτες του Πρωταθλήματος των SBK να ρίξουν τους χρόνους τους αλλά και να δουλέψουν στο set-up των μοτοσυκλετών τους.

 

Στο στεγνό, ο Eugene Laverty ήταν ο ταχύτερος όλων με χρόνο στο 1:42.375 που κατάφερε να κάνει στα μισά περίπου της διαδικασίας. Στο τέλος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του. Ο Melandri πήρε τη δεύτερη θέση - λίγο κάτω από δύο δέκατα πίσω από τον αναβάτη της Aprilia - με τον Tom Sykes να ακολουθεί από κοντά. Ο Sylvain Guintoli είχε την καλύτερη τελική - 337χαω - και φιγουράρει στην τέταρτη θέση, ενώ ο Leon Camier ήταν πέμπτος, σε μια πολύ δυνατή διαδικασία με τους πρώτους πέντε να έχουν διαφορά περίπου στα τρία δέκατα του δευτερολέπτου!

 

Ο Loris Baz δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:43 κι έμεινε στην έκτη θέση. Ακριβώς πίσω, έχοντας σημειώσει τον ίδιο χρόνο, ακολουθούν οι Giugliano και Chaz Davies. Ελεύθερη πτώση για τον Jonathan Rea, ο οποίος ολοκλήρωσε στην ένατη θέση, ενώ στις προηγούμενες διαδικασίες δεν είχε πέσει κάτω από τη δεύτερη! Πάντως, ο αναβάτης της Honda είχε ένα lowside στην πρώτη στροφή κι έπεσε λίγα λεπτά αφότου έπεσε και ο ομόσταυλός του, Kosuke Akiyoshi. Ο Ιάπωνας ήταν καλά στην υγεία του, αλλά πήγε από το ιατρικό κέντρο για παν ενδεχόμενο, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει έναν γύρο. Τη δεκάδα έκλεισε ο Fabrizio.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

337.1χλμ/ώρα η Aprilia στην Monza

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: ΚΑΤ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα