• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πιο γρήγοροι στην Jerez
Θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας
Νέα 30/04/2013 - 16:49

Αυτό το Σ/Κ, το ενδιαφέρον του Πρωταθλήματος στρέφεται στην Jerez εκεί όπου ο Valentino Rossi ελπίζει να επαναλάβει το ρυθμό που είχε στις χειμερινές δοκιμές. Ο Vale είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο Κατάρ και την έκτη στο Austin, σε δυο πίστες που δεν συγκαταλέγονται ανάμεσα στις αγαπημένες του.

 

Στη Jerez τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ισπανική πίστα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Ιταλού πολυ-Πρωταθλητή, μιας κι εκεί πήρε το πρώτο του βάθρο το 2000 στη μεγάλη κατηγορία. Jerez θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Πιστεύω κι ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ γρήγοροι, όπως και στα τεστ. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά και στόχος μας είναι το βάθρο. Έχουμε ακόμη δουλειά, ειδικά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά έχουμε κάποιες ιδέες", σχολίασε ο αναβάτης της Yamaha.

 

Ο Vale αποκάλυψε επίσης ότι η Yamaha θα παραμείνει στην Jerez για δοκιμές. "Παράλληλα, την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τεστ, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα". Μαζί με την Jerez, ο Rossi περιμένει ν' αγωνιστεί και σ' άλλες ευρωπαϊκές πίστες: "Jerez, Le Mans και Mugello είναι όλες πίστες ευνοϊκές για εμάς".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Day of Thunder!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα