• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi στο Nascar
Οδήγησε το Toyota του Kyle Busch
Νέα 23/04/2013 - 14:03

Αμέσως μετά τον αγώνα στο Τέξας, ο Valentino Rossi μαζί με τον Lin Jarvis της Yamaha, πέταξαν στην Β. Καρολίνα για να πάρουν μέρος σ' ένα προωθητικό event της Monster Energy, παρουσία του τρεις φορές Πρωταθλητή Nascar, Kyle Busch.

 

Ο Ιταλός σούπερ-σταρ είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα Toyota Camry V8 650hp , αφού πρώτα έλαβε τις απαραίτητες οδηγίες και υποδείξεις του Busch. Βέβαια ο Rossi έχει οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Ferrari αρκετές φορές, μια Ferrari 458 Italia σε αρκετούς αγώνες αντοχής, ένα Subaru Imbreza WRC, ένα Ford και μια Mercedes C-Klasse DTM. Μιλώντας για την συναρπαστική εμπειρία του, ο Vale τόνισε: "Στην αρχή ήταν κάπως περίεργα τα πράγματα και ήταν δύσκολο να πάω ευθεία. Στη συνέχεια όμως απέκτησα εμπιστοσύνη και πήγαινα ολοένα και πιο γρήγορα! Πρέπει να πω ότι τα βρήκαμε γρήγορα με τον Kyle. Είναι ωραίος τύπος και μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές!"

 

"Έχω πολλούς φίλους στην Ευρώπη και στην Ιταλία που βλέπουν Nascar. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα! Φαίνεται και είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας ταχύτητας απ' ότι έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη... συναρπαστικός, ταχύτατος και με φοβερή αίσθηση στις στροφές! Ήταν τέλεια, το διασκέδασα πολύ. Ανέκαθεν μ' άρεσαν τα αυτοκίνητα κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που οδήγησα ένα αυτοκίνητο από το Nascar!", ολοκλήρωσε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP!

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν σκέφτομαι τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα