• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin Ζέσταμα: Αλλάζουν τα δεδομένα;
Πολύ πιο κοντά στις Honda οι Yamaha!
Νέα 21/04/2013 - 18:19

Στο πρωινό για την Αμερική Ζέσταμα των οδηγών του MotoGP, Honda & Yamaha μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις, με την μέχρι χθες απόλυτη υπεροχή του HRC να εξανεμίζεται, αφού ο Crutchlow είναι μόλις 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Pedrosa, ενώ ο Lorenzo απέχει λίγο πάνω από ένα δέκατο! 

Ο χθεσινός κυρίαρχος Marquez περιορίστηκε στην 4η θέση με διαφορά 0.263 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του, ενώ και οι Bradl & Rossi ακολουθούν κοντά σε χρόνους.

Έτσι φαίνεται ότι η ανάλυση των δεδομένων για την Yamaha πήγε καλά και με τις μοτοσυκλέτες γεμάτες με καύσιμο, όπως θα είναι στην εκκίνηση του Αγώνα, δεν υπάρχουν οι τεράστιες χθεσινές διαφορές. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα του Αγώνα λοιπόν θα δούμε μάχη, χωρίς βέβαια να μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει αργότερα όταν η θερμοκρασία στην άσφαλτο θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, τη στιγμή που στο Ζέσταμα ήταν στους 24.

Από κει και πέρα κοντά στους 6 πρώτους βρέθηκε και ο Dovizioso που μπορεί να δώσει μάχη για την εξάδα, με δεδομένο ότι αυτή η πίστα δεν “τρώει λάστιχο”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος χθες. Hayden, Iannone, Espargaro κλείνουν τη δεκάδα, αλλά αρκετά πιο πίσω σε χρόνους.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά στα συνοδευτικά αρχεία, στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3, Austin: Θρίαμβος του Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Austin: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα