• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Test Jerez
Ικανοποίηση για Checa και Badovini
Νέα 19/04/2013 - 10:51

Η ομάδα της Ducati Alstare, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, ολοκλήρωσε με επιτυχία το διήμερο ιδιωτικό τεστ στην πίστα της Jerez, συνεχίζοντας την εξέλιξη της ολοκαίνουργιας 1199 Panigale.

 

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, με τους Carlos Checa και Ayrton Badovini να φτάνουν σε μια ηλιόλουστη και ζεστή Jerez, με τη θερμοκρασία πίστας να φτάνει τους 55οC και να δουλεύουν κυρίως στο στήσιμο της Ιταλίδας καλλονής και στην πρόσφυση. «Ήταν δυο σημαντικές ημέρες, κατά τις οποίες καταλάβαμε καλύτερα τις αντιδράσεις της μοτοσυκλέτας», τόνισε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2011. «Μας βοήθησε κι ο καιρός αυτή τη φορά. Δουλέψαμε τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος και τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Βρήκαμε ένα στήσιμο που μου αρέσει και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ώστε να έχουμε μια καλή βάση για το Assen».

 

Από την πλευρά του, ο Ιταλός αναβάτης σχολίασε: «Το τεστ ήταν σημαντικό. Δουλέψαμε κυρίως στην πρόσφυση, ώστε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στα χρησιμοποιημένα ελαστικά και να διατηρήσουμε συνεχή πρόσφυση, που ήταν και το βασικό μας πρόβλημα στην Aragon. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα και είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάναμε».

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Χάος στο Austin: Φωτιά και o Rossi εκτός πίστας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα