• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρασί SIC 58 έπιασε 9.000€!
Με την υπογραφή του Valentino Rossi!
Νέα 16/04/2013 - 12:52

Η Winery Le Due Quercie έχει διαθέσει στην αγορά – σε περιορισμένο αριθμό – ένα ειδικό κρασί αφιερωμένο στον Marco Simoncelli, ενώ θα διεξήγαγαν και μια δημοπρασία για να δωρίσουν τα έσοδα στο ίδρυμα “Marco Simoncelli”.

 

Στη δημοπρασία αυτή, που συγκεντρώθηκαν συνολικά 43.000€, ένα από τα ειδικά κρασιά, με την υπογραφή του Valentino Rossi, έπιασε το απίστευτο νούμερο των 9.000€! Ο Ιταλός σούπερ σταρ του MotoGP δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην όλη διαδικασία, ωστόσο έστειλε ένα video μήνυμα. Άλλο ένα μπουκάλι κρασί, με την υπογραφή του Mario Balotelli, έφτασε τα 3.300€! Η δημοπρασία συγκέντρωσε αρκετά μεγάλα ονόματα τόσο του αθλητισμού όσο και επιχειρηματιών. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε τους Andrea Dovizioso, Simone Corsi, Mattia Pasini, Flavia Pennetta (αθλητής του τένις) και Christian Vieri.

 

Για την ιστορία, τα 9.000€ έδωσε μια γυναίκα, η οποία πλειοδότησε και για δυο paddock passes για το Mugello, μια βόλτα πάνω σε μοτοσυκλέτα με τον Andrea Dovizioso, ένα ζευγάρι γάντια με την υπογραφή του Simone Corsi, ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Christian Vieri και μια νύχτα στο Castadiva Resort & Spa.

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Όχι το καλύτερό μου Σ/Κ

« Προηγούμενο άρθρο

Checa: Κοιτάμε μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα