• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Κοιτάμε μπροστά!
Στο Assen ελπίζουμε να μειώσουμε τη διαφορά
Νέα 16/04/2013 - 12:12

Οι αναβάτες της Ducati, Carlos Checa και Ayrton Badovini γνώριζαν ότι η φετινή σεζόν θα ήταν ιδιαίτερη, ειδικά αφού θα είχαν στη διάθεσή τους μια νέα μοτοσυκλέτα. Παρ’ όλα αυτά κανείς τους δεν περίμενε τα απρόοπτα στην Αυστραλία, όταν και οι δυο τους είχαν πτώσεις και τραυματισμούς.

 

Ειδικά ο Checa χρειάστηκε να περάσει δυο ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου γύρου στην Aragon, ο Ισπανός χτύπησε ενώ έκανε kart και κατά τη διάρκεια του αγώνα στάθηκε άτυχος καθώς τον τσίμπησε μια μέλισσα! Αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός ότι στις Ducati δεν αρέσουν οι πίστες με τις μεγάλες ευθείες, εκεί όπου υστερούν σε τελική! Στην Aragon μάλιστα, τη δεύτερη ημέρα, έμειναν ως και 20χαω πίσω, χωρίς να μπορούν να ισορροπήσουν την κατάσταση στις στροφές, στο δυνατό σημείο τους. Αυτό φαίνεται να αποτελεί κοινό πρόβλημα με τις Ducati στο MotoGP και σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, η ομάδα κανόνισε ένα ιδιωτικό τεστ στην Jerez, αυτό το Σ/Κ.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Checa μετά τους αγώνες της Κυριακής:

«Θεωρώ ότι πετύχαμε μια μικρή βελτίωση στο πλαίσιο αν και ακόμα αντιμετωπίζουμε προβλήματα στις στροφές. Σε κάποιο σημείο του πρώτου αγώνα κατάλαβα ότι με τσίμπησε μια μέλισσα και στους τελευταίους γύρους ο ώμος μου άρχιζε να με ενοχλεί. Παρά ταύτα, κράτησα το ρυθμό μου και διατήρησα τη θέση μου και στους δυο αγώνες. Δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα. Δεν είμαστε βέβαια ικανοποιημένοι, αλλά βάσει των συνθηκών δεν νομίζω να πετυχαίναμε κάτι καλύτερο εδώ. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά μας όλο το Σ/Κ, έδωσα πολύτιμο feedback στους μηχανικούς μου και εκείνοι δούλεψαν πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να μας φέρουν στη σωστή κατεύθυνση. Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε δυο σημαντικές ημέρες δοκιμών στην Jerez και μετά πάμε στο Assen, όπου ελπίζουμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή».

 

Επόμενο άρθρο »

Κρασί SIC 58 έπιασε 9.000€!

« Προηγούμενο άρθρο

BMW M: 15η σεζόν “Επίσημο Αυτοκίνητο MotoGP”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα