• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Aragon: ΚΑΤ1
Ανατροπή στο τέλος με Laverty!
Νέα 12/04/2013 - 17:56

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο και οι πρώτες κατατακτήριες του δεύτερου γύρου στην Aragon, με μια καταπληκτική ανατροπή του Eugene Laverty, κυριολεκτικά στο τέλος της διαδικασίας! Ενώ όλα έδειχναν ότι η κυριαρχία των BMW θα συνεχιζόταν – μέχρι το τέλος προηγούνταν ο Chaz Davies στην κατάταξη με τους χρόνους – ήρθε ο Ιρλανδός και με έναν φοβερό γύρο στο 1:58,548 άρπαξε την πρώτη θέση από τον Βρετανό αντίπαλό του!

 

Οι κόντρες – όπως αναμενόταν – εντάθηκαν στις κατατακτήριες, με τέσσερεις αναβάτες να πέφτουν κάτω από το φράγμα του 1:59! Ο Chaz Davies έμεινε τελικά δεύτερος, παρά την πτώση που είχε μισή ώρα πριν το τέλος, με τον Tom Sykes να παραμένει στην 3η θέση, βελτιώνοντας αισθητά το χρόνο του σε σχέση με το πρωί. Τέταρτος ο Marco Melandri, ο οποίος είχε ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, γράφοντας μάλιστα πιο αργό χρόνο σε σχέση με τα πρώτα ελεύθερα.

 

Στην πραγματικότητα κανείς από τους αναβάτες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του Ιταλού από το πρωί – 1:58,510 – όταν τότε η θερμοκρασία πίστας ήταν 25oC, σε αντίθεση με το απόγευμα όταν και έφτασε τους 39oC. Εξαιρετικός προς το τέλος και ο Jonathan Rea, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά της Honda του, καταφέρνοντας την τελευταία στιγμή να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις, φιγουράροντας στην 5η. O Sylvain Guintoli δεν κατάφερε να μιμηθεί το ρυθμό του ομόσταυλού του, μένοντας στην 6η θέση, αφήνοντας πίσω του το δίδυμο της Crescent Fixi Suzuki, Leon Camier και Jules Cluzel. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Loris Baz και ο Giugliano. Πέρα από τον Davies, πτώση είχε και ο Camier – ο οποίος και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο – αλλά και ο Giugliano, ο οποίος έπεσε δυο φορές σε διάστημα 10 λεπτών!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone με Ducati Panigale!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν το περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα