• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν το περίμενα!
Δεν το είχα σκεφτεί καν!
Νέα 12/04/2013 - 16:54

Ο rookie της μεγάλης κατηγορίας, Marc Marquez, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ! Ο νεαρός Ισπανός ήταν εντυπωσιακός και παρά το ότι ξεκίνησε από την 6η θέση στη γραμμή εκκίνησης, κατάφερε να περάσει τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa και να παλέψει με τον Vale για τη δεύτερη θέση! Εν τέλει “υποκλίθηκε” στην ανωτερότητα και εμπειρία του αντιπάλου του, ωστόσο όχι χωρίς να δώσει τη μάχη του!

 

«Όχι, δεν το είχα σκεφτεί καν!», σχολίασε ο Marquez στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας αθλητικής σειράς των παπουτσιών PUMA στην Βαρκελώνη. «Ήθελα και είχα ονειρευτεί ότι θα προσπαθούσα να παλέψω για το βάθρο, αλλά ποτέ δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Απλά προσπάθησα να το διασκεδάσω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα ελεύθερα, στα χρονομετρημένα και στον αγώνα. Μετά τις πρώτες διαδικασίες, συνειδητοποίησα ότι θα ήταν δύσκολο να τερματίσω στο βάθρο, ωστόσο ξεκίνησα καλά και τα κατάφερα

 

Ειδικά για τη μάχη του με τον Valentino, o Ισπανός τόνισε: «Έχω κάποια μοντέλα από παλαιότερες μοτοσυκλέτες του Valentino στο δωμάτιό μου! Είναι φανταστικό το συναίσθημα να μάχεσαι δίπλα στον ήρωά σου! Με πέρασε και τον πέρασα… στο τέλος κέρδισε αυτή τη μάχη, αλλά θα μάθουμε!». Επόμενος γύρος στο Τέξας, στην πίστα του Austin που φέτος προστέθηκε στο ημερολόγιο αγώνων, εκεί όπου ο νεαρός Marquez είχε εντυπωσιάσει στο ιδιωτικό τεστ που έγινε, τερματίζοντας στην κορυφή και στις τρεις ημέρες!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: ΚΑΤ1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα